Sound News Web - Discovery Of Sound

PS Audio DirectStream universal transport

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PS Audio DirectStream universal transport

PSAudio littlehead01

PS Audio DirectStream univerzalni digitalni kombinatorac je zapravo ostvarenje sna mnogih ljubitelja optičkog diska i striminga.

 
Kako proizvođač navodi, baza ovog uređaja je sazdana oko nove Digitalne leće čiji je razvoj počeo još 1993 godine. Bilo je potrebno osam godina istraživanja i dvije godine razvoja da bi se krenulo u produkciju.

PSAudio DirectStream MemoryPlayer 01.jpg

Novo implementirana leća koristi najnaprednija rješenja kod poluvodiča u FPGA (Field Programmable Gate Arrays)sklopovlju.To je posebno dizajnirana segmentirana struktura koja koristi inteligentni RAM s dvosmjernom izoliranom komunikacijom sve do izlaznog stupnja, a pod kontrolom ultra niskog-jittera fiksnog clocka. Po navodima dizajnera- slušatelji će imati priliku ćuti DSD datoteke bez ograničenja koja dolaze od ugrađenih inferiornih DAC sklopova.Posebna napomena se odnosi na povezivanje DMP na PS DAC preko I2S linka u svrhu ekstrakcije SACD DSD sloja.

PSAudio transport.jpg

DMP podržava sve vrste formata : DVD-Audio,SACD,CD/CD-R/RW,DVD+R/RW/DL,Blu-ray, BD-R/RE,AVCHD,HRx.
Povezivost ovog uređaja je na zavidnoj razini.Tako tu nalazimo 6-kanalni digitalni koaksijalni izlaznI priključci, 6-kanalne digitalne I2S izlaze kroz HDMI konekciju, XLR AES/EBU stereo konekciju, USB ulazni priključak za prenos podataka s digitalnih medija.Na prednjem panelu se nalazi LCD zaslon u boji osjetljiv na dodir. Mrežni priključak omogućuje korisniku vrhunski strimign i povezivanje s ostalim mrežnim napravama.
PS DMP bit će dostupan u prosincu po cijeni od 5999 dolara.

Info: http://www.psaudio.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register