Sound News Web - Discovery Of Sound

OPPO BDT-101CI Bluray Disc Transport

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OPPO BDT-101CI Bluray Disc Transport

BDT101CI-front mala

Nakon iznimno uspješnih BDP-103D i BDP-105D univerzalnih mrežnih Blu ray playera, tvrtka OPPO je ponudila tržištu novu digitalnu akviziciju zvanu BDT-101 CI Blu-ray Disc Transport

 

 

Iako je tvrtki OPPO ovakav digitalni uređaj tržišni prvijenac, starija verzija transporta se može nači u uređaju MSB Universal Media Transport V čija cijena iznosi 7995 dolara, što govori o tome da OPPO izrađuje respektabilne digitalne naprave.

BDT101CI-left-quarter

Dizajn modela BDT-101CI jednako je namijenjen videofilima i audiofilima. Tako je između ostaloga unutrašnjost uređaja zasebno dampirana kako bi se reducirao udar vanjskih smetnji i vibracija. Osim robusnog fizičkog dizajna, ovaj digitalni uređaj podržava sve relevantne video i audio formate i kodeke, kao i reprodukciju s mrežnih medijskih uređaja. Model BDT-101CI formiran je kao digitalni transport, no korisnici koji to žele mogu naručiti verziju s 2.0 ili 7.1 analognim audio izlazima.

BDT101CI-front

Mnoštvo digitalnih priključaka omogućuje svestranu povezivost s modernim D/A konverterima, digitalnim surround receiverima i sve prisutnijim stereo integriranim DAC/pojačalima.

Podržani Disk formati: Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio,SACD,CD,HDCD, itd...

BD Profil: BD-ROM Ver.2.5 Profil 5

Kodeci: Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio

Bitstream izlaz kompatibilan s Dolby Atmos i DTS-X

Upscalling na UHD (4K) rezoluciju

VRS (Video Reference Series) Clear View obrada videozapisa

Priključci: 3xUSB,2xHDMI, 1xKoaksijalni, 1xOptički, 1xLAN konektor

BDT101CI-back

Info: http://www.oppodigital.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register