Sound News Web - Discovery Of Sound

AE Aego3 sistemi u Hrvatskoj

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

AE Aego3 sistemi u Hrvatskoj

aego3 sattelite mala

 

Dobili smo informaciju od Hrvatskog distributera renomiranog britanskog proizvođača Acoustic Energy da će od sljedećeg tjedna biti napokon dostupna treća generacija Aego sistema koordinirano s početkom prodaje u EU.

 

 

Novi Aego3 sistem dolazi u dvije varijante. Prva opcija se zove Aego3 i on je tradicionalni sub+sat sistem u čijem se u subwooferu nalaze sva potrebna pojačala za sub i za satelite te sva potrebna elektronika. Sistem je idealan za sve one koji žele kompaktan sistem uz svoje računalo, laptop ili tablet. 

aego3 sattelite

 

 

Aego3 je vrlo fleksibilan sistem i može se koristiti na više načina što se vidi iz priloženih slika

sattelite

 

Druga opcija se zove Aego Sound3ar. Ovdje se radi o kombinaciji suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno i odlično zvučeće kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. 

aego3  soundbar

 

Aego3 soundbar II

Oba sistema krasi kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, APTX Bluetooth, daljinsko upravljanje i naravno visoki Acoustic Energy standard zvuka. Očekivana cijena je 300 eura po sistemu. 

soundbar

Info: http://www.zvucne-novosti.hr/ 

 

 

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register