Sound News Web - Discovery Of Sound

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije

Bluesound 1 mala

 

Bluesound je suvremeni bežični kućni audio sustav koji objedinjuje glazbu i najnaprednije tehnologije u cilju postizanja visokovjerne (HiFi) reprodukcije zvuka na način koji diktiraju trendovi života današnjice.

 

 

Sustav omogućuje „streaming“ različitih glazbenih sadržaja (Internet radio, glazbene servise, glazbe pohranjene na USB memorijskim jedinicama, CD-a uz mogućnost „ripanja“ i pohrane, itd.) putem bežične mrežne infrastrukture kakva se danas praktično nalazi u svakom domu, poslovnom i inom prostoru. Osim toga predstavlja i idealnu „multiroom“/multizonsku opciju nudeći integraciju čak do 34 svoje jedinice koje u perfektnoj sinkronizaciji mogu simultano reproducirati različite glazbene sadržaje.

Bluesound 1

Da bi sve funkcioniralo besprijekorno zadužen je patentirani sofisticirani BluOS operativni sustav kojim se na krajnje jednostavan i intuitivan način upravlja putem instalirane programske aplikacije (App). Podržana je reprodukcija i visokorazlučivih (HiRes) audio zapisa sve do 192 kHz/24 bit formata što će posebno razveseliti čak i najzahtjevnije audiofile. Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji.

Bluesound 2

Bluesound se od ove godine nalazi u distribuciji tvrtke Sigma Audio Koncept. Sustav je postavljen u „showroomu“ tvrtke (Jačkovina 37, Zagreb) i spreman je za demonstraciju na koju ste pozvani (u radnom vremenu showrooma ili prema dogovoru), kako bi se uvjerili u njegovu nenadmašnu kvalitetu kada se radi o bežičnim kućnim audio sustavima.

Bluesound 3

 

Više informacija o samom Bluesound sustavu i njegovim komponentama može se pronaći na službenim web stranicama distributera:

 http://www.sigma-audiokoncept.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register