Sound News Web - Discovery Of Sound

Nova L3 serija iz Toshibe

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Povoljan televizor s fleksibilnošću Smart TV-a

rsz 32 40l3454 front head

Neuss, Njemačka, 12. veljače 2014. – Toshiba Europe GmbH predstavlja novu L3 seriju – moderan televizor s prednostima Smart TV funkcija. Serija dizajnirana za korisnike koji žele imati širu mogućnost izbora sadržaja i povezivanja na povoljnom, ali pametnom LED televizoru, idealan je iskorak prema fleksibilnijem iskustvu gledanja.

L3 serija dolazi s Full HD rezolucijom od 1080 točaka za jasnu sliku i žive boje, oštiji prikaz te vjernu reprodukciju za bolje iskustvo gledanja, dok je W3 serija alternativna varijanta HD Ready. Za korisnike koji ujedno žele iskoristiti praktične mogućnosti gledanja DVD-a, i to sve u jednom povoljnom uređaju, model D3 idealno je rješenje koje dolazi uz ugrađeni DVD player. Raspon dijagonale ekrana za serije L3, W3 i D3 varira između od 59 cm (24“) do 122 cm (48“) nudeći opciju za sve korisnike, ovisno o njihovim potrebama.

 rsz 132 40l3454 frontwhite n

Pametan način uživanja sadržaja

Svaki televizor serije L3 pruža najbitnije Smart TV funkcije, zbog čega je odličan izbor za drugi televizor u domu, kao i jednostavan odabir onih kojima je gledanje online sadržaja na televizoru novost. Serija aplikacija usluga videa na zahtjev dostupna je kako bi korisnici mogli pratiti bilo koji televizijski sadržaj, u vrijeme kada to njima odgovara. Korisnici mogu izabrati između uživanja u najpopularnijim video zapisima na YouTubeu i raznih oblika zabave, glazbe i novih aplikacija koje su spremne u bilo kojem trenutku. Također, ažuriranje vremenske prognoze na početnom zaslonu televizora serije L3, brzo je i jednostavno. Tu je i pristup Internetskom pregledniku, koji korisnicima omogućuje navigiranje direktno s televizora te osigurava prikladan način za pretraživanje, pregledavanje i označavanje omiljenih Internetskih stranica na velikom ekranu.

 rsz 32 40l3433 frontblack n

 

Jednostavan pristup raznolikim multimedijskim sadržajima

Media player omogućuje reprodukciju fotografija, video i glazbenih sadržaja na televizoru koristeći USB ili HDD – kao i pristup gotovim sadržajima iz igraće konzole, set top boxa, DVD uređaja ili Blu-rayTM playera, koristeći do tri HDMI® priključka1 . Podržano je strujanje sadržaja direktno s uređaja u jednoj prostoriji na televizor serije L3 u drugoj. Ugrađen Wi-Fi®1 u kombinaciji sa slobodnim korištenjem kućne mreže, korisnicima omogućuje jednostavno dijeljenje filmova ili drugih medijskih sadržaja na velikom ekranu, bez potrebe za pomicanjem računala ili fizičkog povezivanja s televizorom.

 rsz image004 white n

Tanak, elegantan i dobro povezan

Serija L3 televizora odražava prepoznatljiv dizajn svih najnovijih Toshibinih televizora. S modernom, tankom elegancijom koja se uklapa u svaku prostoriju, ovaj televizor jednako je pametan izvana kao i iznutra. Dostupan u elagantnoj crnoj, bijeloj ili boji titanija1 , sve serije dolaze s mnoštvom fleksibilnih priključaka. Uz HDMI® i USB priključke, PC ulaz omogućuje korisnicima transformaciju televizijskog ekrana u veliki ekran računala. Svi modeli nude multi-tuner2 rješenje za širi spektar programa, dok Dolby® Digital Plus donosi visoku kvalitetu zvuka te jasnoću glazbe i dijaloga.

Svi modeli nude glatku reprodukciju scena, zahvaljujući obradi slike AMR (Active Motion & Resolution) koja omogućuje protok slike na programima s prikazom brzih sportova, dramatičnih filmova i dinamičnih igara koje će korisnike naprosto zaljepiti za kristalno čist LED ekran.

Serije Toshiba televizora L3, D3 i W3 bit će dostupne tijekom prvog tromjesečja 2014. godine

Serije Toshiba L3, W3 i D3:

 • Smart TV funkcionalnost s otvorenim pretraživačem
 • Povezivost1: ugrađen Wi-Fi®, do 3 x HDMI®, 1 x USB, 1x PC ulaz, kućna mreža i reprodukcija medija
 • Zvuk: Dolby® Digital Plus
 • Reprodukcija medijskog sadržaja s USB-a
 • Dostupan u crnoj, bijeloj i boji titanija1
 • Radio prijemnici/predajnici: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analogni2

 

Toshiba L3 TV:

 • Full HD, 1920 x 1080p, LED ekran
 • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
 • Ekrani dijagonale 122 cm (48”) s LED Edge tehnologijom, 102 cm (40”), 80 cm (32”) dostupni s Direct LED tehnologijom

 

Toshiba W3 TV:

 • HD Ready, 1366 x 768, LED ekran
 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
 • Ekrani dijagonale 80 cm (32”) s Direct LED tehnologijom

 

Toshiba D3 TV:

 • HD Ready, 1366 x 768, LED ekran
 • Ugrađen DVD player
 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
 • Ekrani dijagonale 59 cm (24”) s LED Edge i 80 cm (32”) s Direct LED tehnologijom

 

O kompaniji Toshiba

Toshiba je vodeći svjetski proizvođač, isporučitelj rješenja i prodavač naprednih elektroničkih i električnih proizvoda i sustava.

Grupacija Toshiba unosi inovaciju i maštu u širok spektar djelatnosti: digitalne proizvode, uključujući i LCD TV uređaje, prijenosna računala, maloprodajna rješenja i višenamjenske uređaje; elektroničke uređaje, uključujući i poluvodiče, proizvode i materijale namijenjene pohrani podataka; industrijske i društvene infrastrukturne sustave, uključujući sustave proizvodnje struje, pametna društvena rješenja, medicinske sustave, pokretne stepenice i dizala; te kućanske aparate.

Toshiba je utemeljena 1875. godine i danas pokreće globalnu mrežu od preko 590 udruženih kompanija, s ukupno 206.000 zaposlenika diljem svijeta i godišnjom prodajom koja premašuje 5.8 trilijuna jena (61 milijardu američkih dolara).

Info: www.toshiba.co.jp/index.htm, www.visicom.hr

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register