Sound News Web - Discovery Of Sound

Toshiba osniva novu kompaniju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Toshiba osniva novu kompaniju za lifestyle proizvode i usluge

rsz toshiba head

Toshiba pokreće novu kompaniju, za učinkovitije poslovanje na nestabilnom tržištu.

 

rsz th n

Tokyo, Japan – 13. ožujka 2014. – Korporacija Toshiba (Tokyo: 6502) najavila je osnivanje nove kompanije „Toshiba Lifestyle“, koja će provoditi globalne poslovne aktivnosti u području vizualnih proizvoda i kućanskih aparata. Kompanija će započeti s radom 1. travnja 2014., s početkom nove fiskalne godine, kao članica Toshibine grupe za lifestyle proizvode i usluge (Lifestyle Products & Services), poslovne grupacije zadužene za poslovanje Toshibinog sektora za PC, TV i bijelu tehniku.

Do sada je poslovanje u području vizualnih proizvoda obavljala Toshibina kompanija „Digital Products & Services“. Zahvaljujući spajanju s kompanijom „Toshiba Home Appliances“, koja je do sada bila zadužena za kućne aparate i bijelu tehniku, od nove članice Toshiba grupe očekuje se optimizacija troškova u svim segmentima poslovanja, kao i učinkovitije upravljanje resursima u područjima koja uključuju ljudske resurse i logistiku.

 

Kako bi se osiguralo brzo donošenje odluka o ključnim strateškim područjima i razvoju proizvoda te da bi se postigla maksimalna sinergija ove integracije, osnovat će se novi projektni timovi za regionalnu strategiju i planiranje proizvoda za inozemna tržišta koji će biti pod neposrednim nadzorom predsjednika kompanije.

 

Konsolidacijom centralnog stožera u Toshibinom kompleksu Ome u zapadnom Tokiju, ojačat će suradnja između odjela prodaje i razvoja tehnologija što će pridonijeti ukupnom povećanju učinkovitosti.

 

Istraživanje i razvoj poslovanja grupacije „Lifestyle Products & Services“, uključujući i PC segment, ujedno će se integrirati u organizaciju kompanije „Digital Products and Services“. Za očekivati je da će ovaj pristup doprinijeti inovacijama cjelokupne tehnologije, liniji proizvoda i promociji stvaranja proizvoda s velikom dodatnom vrijednošću.

 

Kompanija „Toshiba Lifestyle“ će se sa svojim poslovnim aktivnostima usredotočiti na jačanje prodaje u inozemstvu, posebno na tržištima u razvoju, uključujući Jugoistočnu Aziju i Bliski Istok. To će ujedno kanalizirati resurse i sredstva kompanije na područja velikih potencijala kao što su pametni kućanski aparati i usluge u oblaku, koje će povezati TV i bijelu tehniku u jedinstvenu mrežu, kao i prodaja poslovnih B2B proizvoda poput profesionalnih ekrana za profesionalnu primjenu.

 

Toshiba će nastaviti s jačanjem poslovanja u području lifestyle proizvoda i usluga stvaranjem sinergije integriranih aktivnosti digitalnih proizvoda i bijele tehnike i ubrzanim predstavljanjem novih proizvoda i usluga koje su zasnovane na zajedničkim tehnologijama u oba segmenta poslovanja.

 

Podaci o novoj kompaniji

 

Naziv kompanije: Toshiba Lifestyle Co., Ltd

 

Datum osnivanja: 1. travnja 2014.

 

Direktor: Toshiro Ishiwatari

 

Broj zaposlenih: Oko 1.400

 

Kapital: 13.500 milijuna jena

 

Lokacija: Suehiro-Cho, Ome, Tokio

 

Osnovna djelatnost: razvoj, proizvodnja i prodaja TV uređaja i bijele tehnike

 

Info: www.visicom.hr

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register