Sound News Web - Discovery Of Sound

Toshiba osvojila Red Dot nagrade

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Toshiba osvojila pet nagrada Red Dot za inovativan dizajn 

Neuss, Njemačka, 25. ožujka 2014. – Toshiba Europe GmbH osvojila je pet priznanja na međunarodnom dizajnerskom natječaju „Red Dot Award: Product Design 2014”.

 

Nagrade za visokokvalitetan dizajn proizvoda Toshiba je dobila u svakoj od glavnih kategorija proizvoda:

- BDX6400 Smart Blu-ray™ reproduktor
- L74 serija Smart TV uređaja
- Portégé Z30, Tecra Z40 i Tecra Z50 serije prijenosnih računala

Priznanje Red Dot Design Award globalno je priznat znak dizajnerske izvrsnosti. Kategorija „Product Design" jedno je od najvećih svjetskih natjecanja ove vrste s 1.816 proizvođača, dizajnera i arhitekata iz 53 zemlje koji su prijavili svoje proizvode ove godine – nadajući se osvajanju priznanja kvalitete Red Dot. 40 članova pomno odabranog žirija testiralo je, komentiralo i ocjenjivalo ukupno 4.815 prijavljenih proizvoda, uzimajući u obzir kriterije poput inovativnosti, funkcionalnosti, kvalitete i ekološke učinkovitosti.

BDX6400 Blu-ray™ reproduktor: 

Toshibin Smart Blu-ray™ reproduktor BDX6400 koji je osvojio Red Dot priznanje, omogućuje skaliranje na rezoluciju Ultra HD za nevjerojatnu kvalitetu slike te realističnu 3D reprodukciju filmova u najsitnijim detaljima. Kompaktan dizajn uređaja BDX6400 u crnom kućištu s pjeskarenim srebrnim vrhom, usklađen je s dizajnom Toshibinih TV uređaja. Vertikalno postolje kao dodatak omogućuje mogućnost korištenja uređaja u okomitom ili tradicionalnijem horizontalnom položaju, pružajući veću fleksibilnost u ograničenim prostorima.

L74 serija Smart TV uređaja:

Tanka serija L74 primila je priznanje Red Dot za svoj izvrstan dizajn. Kombinirajući inovaciju koju donosi tehnologija poboljšanja kvalitete zvuka i slike CEVO™ s inteligencijom naprednih usluga Smart TV Cloud, ovaj 3D TV uređaj dizajniran je kako bi probudio sva vaša osjetila i postao središte svake dnevne sobe s jasno definiranim detaljima.

Prijenosnici Portégé Z30, Tecra Z40 i Z50:

Toshibina serija Z uključuje modele Portégé Z30, Tecra Z40 i Tecra Z50 – koji su svi su osvojili pojedinačna Red Dot priznanja. Ovi poslovno orijentirani modeli, idealni su za uporabu u čitavom nizu poslovnih sektora, od obrazovnog do korporativnog, te prilagođeni za uporabu u pokretu, a odlikuje ih čist dizajn, cjelodnevno trajanje baterije te napredne sigurnosne značajke. Laganih i tankih profila, Portégé Z30, Tecra Z40 i Z50 dijele isti čeličnosivi magnezijski okvir koji omogućuje pametan, moderan dizajn, a istovremeno i robusnost potrebnu za svakodnevno poslovanje. Unatoč tankom dizajnu, kod ovih modela nema kompromisa u značajkama, pa su na svim modelima uključeni i priključci u punim dimenzijama.

 O kompaniji Toshiba

Toshiba je vodeći svjetski proizvođač, isporučitelj rješenja i prodavač naprednih elektroničkih i električnih proizvoda i sustava.

Grupacija Toshiba unosi inovaciju i maštu u širok spektar djelatnosti: digitalne proizvode, uključujući i LCD TV uređaje, prijenosna računala, maloprodajna rješenja i višenamjenske uređaje; elektroničke uređaje, uključujući i poluvodiče, proizvode i materijale namijenjene pohrani podataka; industrijske i društvene infrastrukturne sustave, uključujući sustave proizvodnje struje, pametna društvena rješenja, medicinske sustave, pokretne stepenice i dizala; te kućanske aparate.

Toshiba je utemeljena 1875. godine i danas pokreće globalnu mrežu od preko 590 udruženih kompanija, s ukupno 206.000 zaposlenika diljem svijeta i godišnjom prodajom koja premašuje 5.8 trilijuna jena (61 milijardu američkih dolara). www.toshiba.co.jp/index.htm.

Info: www.visicom.hr

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register