Sound News Web - Discovery Of Sound

Nova serija Toshiba L54

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Smart TV funkcionalnost na pristupačnim 3D televizorima 

 Toshiba Europe GmbH predstavlja novu seriju televizora L54 – Full HD 3D televizore sa Smart TV funkcionalnošću, dostupne s ekranima dijagonale od 102 (40”) i 122 (48”) centimentra. Serija L54 idealna je za obitelji koje su u potrazi za impresivnim audiovizualnim iskustvom po atraktivnoj cijeni – poboljšan je vizualni doživljaj uz pomoć naprednih karakteristika među kojima su pretvaranje 2D u 3D sliku, kao i olakšan pristup online sadržajima.

 

 Pametan uzduž i poprijeko

 Spoj Smart TV funkcionalnosti i 3D LED televizora, početnicima će omogućiti uživanje u rukovanju naprednim tehnologijama bez ikakvog straha. Serija L54 donosi i širok asortiman online sadržaja te fleksibilnost u povezivanju za bolje iskustvo gledanja – uključujući mogućnosti pretraživanja, pregledavanja Internetskih stranica i obilježavanje omiljenih stranica putem Internetskog preglednika.

 U ovoj seriji također su dostupne usluge videa na zahtjev, stoga korisnici mogu pregledavati sadržaje prema vlastitom rasporedu – uključujući i YouTube® servis. Osim toga, tu je i čitav niz zabavnih i glazbenih aplikacija kao i onih s novostima – spremnih za korištenje u bilo koje vrijeme. Na velikom ekranu sada je dostupna i aplikacija za društvenu mrežu Facebook, kao i aplikacija za vremensku prognozu.

 3D dubina i detalji

 Serija televizora L54 dolazi s Full HD rezolucijom i aktivnim prikazom 3D tehnologije koja filmovima i televizijskim programima daje oštrinu, jasnoću i živopisnost detalja. Gledatelji se tako jednostavno mogu uživiti u realističnu 3D akciju – bilo da je riječ o fascinantnim dokumentarnim ili spektakularnim akcijskim filmovima. Procesor ovog televizora u realnom vremenu može jednostavno pretvoriti 2D u 3D prikaz, te tako prikazati brzu, fluidnu i realističnu sliku koristeći naočale za aktivni 3D prikaz. Dodatni AMR+ 400 (Active Motion & Resolution) panel osigurava jasnoću i fluidnost slike čak i tijekom prikaza brzih scena bogatih akcijom, kao što je to primjerice u sportu.

 Plug-and-play multimedija i povezivost

 Na televizorima serije L54, uživanje u pohranjenom sadržaju jednostavno je poput priključivanja USB memorije ili vanjskog tvrdog diska (HDD) uz izbor željenog media playera. S opcijama za fotografije, video sadržaj i glazbu, uz USB priključak korisnici mogu jednostavno pregledati svoju multimedijalnu kolekciju. HDMI® povezivost omogućuje prijenos zabave na veliki ekran putem igraćih konzola, set-top boxa ili Blu-ray™ Disc playera. Ugrađen Wi-Fi® omogućuje jednostavan pristup Smart TV servisima, bez uporabe kabela.

 Korištenje kućne mreže kao svojevrsnog mosta među uređajima, filmovi i druge datoteke mogu se jednostavno razmijenjivati između računala i televizora u odvojenim sobama. Osim USB priključka, tu je i VGA priključak za povezivanje s računalom.

 Vrhunski dizajn

 Crn, uzak okvir sa srebrnom trakom i postolje serije L54, prepoznatljivi su elementi dizajna karakterističnog za kompletan asortiman Toshiba televizora. Energetski efikasan Edge LED ekran dostupan je u dvije različite veličine, a dizajniran je za jasniju sliku, što znači da dubina i svjetlina slike nisu žrtvovane nauštrb dizajna.

 Toshiba L54 serija televizora odnedavno se može pronaći na europskom tržištu, a u Hrvatskoj će biti dostupna početkom svibnja.

 O kompaniji Toshiba

 Toshiba je vodeći svjetski proizvođač, isporučitelj rješenja i prodavač naprednih elektroničkih i električnih proizvoda i sustava. 

Grupacija Toshiba unosi inovaciju i maštu u širok spektar djelatnosti: digitalne proizvode, uključujući i LCD TV uređaje, prijenosna računala, maloprodajna rješenja i višenamjenske uređaje; elektroničke uređaje, uključujući i poluvodiče, proizvode i materijale namijenjene pohrani podataka; industrijske i društvene infrastrukturne sustave, uključujući sustave proizvodnje struje, pametna društvena rješenja, medicinske sustave, pokretne stepenice i dizala; te kućanske aparate.

 Toshiba je utemeljena 1875. godine i danas pokreće globalnu mrežu od preko 590 udruženih kompanija, s ukupno 206.000 zaposlenika diljem svijeta i godišnjom prodajom koja premašuje 5.8 trilijuna jena (61 milijardu američkih dolara). www.toshiba.co.jp/index.htm.
Toshiba Europe GmbH, sa sjedištem u Neussu u Njemačkoj, podružnica je u potpunom vlasništvu korporacije Toshiba Corporation iz Tokya.

 Info: www.visicom.hr

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register