Sound News Web - Discovery Of Sound

Toshiba UHD Monitor

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Toshiba TUM-32PRO1

rsz tum32pro1 with head

Toshiba predstavlja TUM-32PRO1, novi Ultra HD monitor za prikaz životopisnih slika kreativnih profesionalaca. Monitor vrhunskih performansi za ljubitelje besprijekornih video kreacija.

Neuss, Njemačka, 6. veljače 2014. – Toshiba GmbH predstavlja je TUM-32PRO1 – stilski oblikovan Ultra HD (UHD) monitor dijagonale 80 cm (32”) s Adobe RGB 99% rasponom boja za visoku kvalitetu i oštru jasnoću vizuala kreativnih profesionalaca. Uz više modova za prikazivanje i 4K panelom sa širokim kutom gledanja za životopisnu sliku, ovo je savršen izbor za uređivanje fotografija, videoprodukciju i dizajnersku uporabu.

TUM-32PRO1 namijenjen je profesionalcima koji svakodnevno zahtijevaju najvišu kvalitetu slike. Od filmske pa sve do medicinske industrije, ovaj monitor savršen je za prikazivanje najoštrijih prikaza uz izvrsnu reprodkciju boja. Medijski djelatnici, filmski producenti i dizajneri također mogu pregledati svoje radove u broadcast načinu rada te na taj način iskoristiti prednosti koje dolaze uz različite načine prikaza slike.

 

Živopisna reprodukcija boja

TUM-32PRO1 kompatibilan je s 99% rasponom boja Adobe RGB-a iz Adobe Systemsa koji je široko prihvaćen kao industrijski standard. Pokriva prošireni raspon boja, posebice područje plave i zelene boje, zbog čega je pogodan za uporabu u izdavaštvu. Moguće je postići istinsku reprodukciju boja, jednaku onima na tiskanim materijalima, za bolju simulaciju. Monitor također podržava 10-bitni način rada koji oživljava nevjerojatnih 1.073,740.000 boja – plus impresivan raspon poboljšanja prikaza u raznim kombinacijama za uistinu životopisnu sliku.

Fotografi, tisak i izdavači mogu snimati fotografije koristeći fotoaparat kompatibilan s Adobe RGB-om te vidjeti poboljšanu reprodukciju boja na monitoru te istu replicirati u tisku. Osim toga, TUM-32PRO1 ujedno je kompatibilan s većinom industrijskih standarda boje kao što je BT-709, SMPTE-C i EBU. Zahvaljujući TV i filmskim modovima, moguće je pogledati video sadržaj na sličan način kao što je to na uobičajenim TV setovima.

 rsz 1tum32pro1 with x n

Uočite razliku

TUM-32PRO1 ima antirefleksni sloj za smanjivanje odsjaja drugih izvora svjetla kako razina svjetla ili refleksije ne bi umanjila kvalitetu prikaza slike. Osim toga, pozadinsko osvjetljenje ekrana Direct LED s individualno kontroliranim zonama zatamnjivanja povećava razinu kontrasta, dok su efekti zamućivanja pokreta smanjeni zahvaljujući skeniranju pozadinskog osvjetljenja. Toshiba automatski podešava i osigurava pravomjernu reprodukciju svjetline i boja na ekranu.

Korisnicima koji ne rade s Ultra HD sadržajima, TUM-32PRO1 također pruža mogućnost koištenja 4K standarda uz tehnologiju super razlučivosti – za jednostavnije i učinkovitije poboljšanje kvalitete prezentacija, demonstracija i izložbi.

Potpuno opremljen, jednostavan za korištenje

Unatoč velikom rasponu značajki, TUM-32PRO1 je vrlo jednostavan za korištenje. Monitor uključuje alat za kalibraciju boja X-Rite koji korisnicima omogućuje postizanje vjerne reprodukcije boja i nijansi. Korisnici mogu brzo napraviti precizna podešenja slike putem lokalne mreže koristeći svoje računalo ili tablet, što omogućuje potpunu prilagodbu bez smetnji izbornika prikazanog na ekranu.

Dizajniran, projektiran i proizveden u Japanu, TUM-32PRO1 prikaz je kvalitete u svakom elementu. Podesivi stalak podržava oba načina prikazivanja, i pejzažni i portretni mod, što omogućuje veću fleksibilnost, dok je sjenilo ekrana posebno korisno u jače osvijetljenim okruženjima kako bi se smanjio odsjaj na ekranu.

TUM-32PRO1 Ultra HD monitor bit će dostupan u Europi tijekom prvog tromjesečja 2014. godine.

  • Ekran: 3840 x 2160 Ultra HD ekran s pozadinskim osvjetljenjem Direct LED
  • Podržava Adobe RGB 99%, sRGB, BT-709, EBU, SMPTE-C i TV/filmske modove prikaza slike
  • X- Rite alat za kalibraciju boje
  • Antirefleksni sloj
  • Povezivost: 2 x HDMI®, DisplayPort (Multi-stream), 1 x USB (senzor za kalibraciju / samo za održavanje), 1 x LAN and 1 x priključak za slušalice
  • Uključeni dodaci: sjenilo ekrana, pribor za čišćenje ekrana, HDMI® kabel, LAN kabel, DisplayPort kabel
  • Dijagonala ekrana: 80 cm (32”)
  • Područje prikaza (Š x V): 697.92 x 392.58 mm

 

O kompaniji Toshiba

Toshiba je vodeći svjetski proizvođač, isporučitelj rješenja i prodavač naprednih elektroničkih i električnih proizvoda i sustava.

Grupacija Toshiba unosi inovaciju i maštu u širok spektar djelatnosti: digitalne proizvode, uključujući i LCD TV uređaje, prijenosna računala, maloprodajna rješenja i višenamjenske uređaje; elektroničke uređaje, uključujući i poluvodiče, proizvode i materijale namijenjene pohrani podataka; industrijske i društvene infrastrukturne sustave, uključujući sustave proizvodnje struje, pametna društvena rješenja, medicinske sustave, pokretne stepenice i dizala; te kućanske aparate.

Toshiba je utemeljena 1875. godine i danas pokreće globalnu mrežu od preko 590 udruženih kompanija, s ukupno 206.000 zaposlenika diljem svijeta i godišnjom prodajom koja premašuje 5.8 trilijuna jena (61 milijardu američkih dolara). Posjetite web stranice korporacije Toshiba na

Info: www.toshiba.co.jp/index.htm.

 

 

 

 

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register