Sound News Web - Discovery Of Sound

WHARFEDALE LINTON

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

WHARFEDALE LINTON HERITAGE

rsz wharfedale linton heritage head

Novi život jedne legende, zapravo prikaz jednog razdoblja gdje je poimanje dobroga zvuka bilo sasvim drugačije negoli je to danas. 

                            

Wharfedale nastavlja obnavljati svoje legendarne modele, pa se u Heritage seriji ponovo pojavio model Linton, model koji je obilježio jedno zanimljivo razdoblje.

Izvorno, Linton se prvi puta pojavio davne 1965 godine, a taj model je doživio različite iteracije do kraja 70-tih godina.

rsz linton

Lintonov dizajn u stvari je trostazna konstrukcija u čvrstom klasičnom drvenom kabinetu.Tako za najdublje tonove se koristi 200mm Kevlar-wofer koji je montiran na kruto lijevano kućište. Tik iznad njega se nalazi 135 milimetarska jedinica zadužena za srednje tonove koja također ima konus od kevlara, te je smještena unutar vlastite pregrade.Pri vrhu je smješten kupolasti  visokotonac od 25 milimetara s feritnim magnetom.

Za ovu obnovljenu iteraciju moguće je dobaviti posebno dizajnirano metalno postolje, koje je konstruirano da osigurava kritično prigušivanje neželjenih vibracija.

rsz linton haeritage stand

Tehničke natuknice:

Tip: Trostazna konstrukcija

Bass reflex: dva stražnja porta

Bass jedinica: 200mm Kevlar

Srednjetonska jedinica: 135 mnm Kevlar

Visokotonska jedinica: 25 mm textilna kupola

Osjetljivost:90dB

Impedancija: 6 Ohms

Frekventni raspon. 40Hz - 20kHz

Rez: 630Hz (bass/srednji), 2.4kHz(srednji/visoki)

Preporučena snaga pojačala: 25-200W

Masa: 18.4kg/komad

 

Info: http://www.wharfedale.co.uk/linton/

 

   

Više u ovoj kategoriji: « NOVI ORTOFON MC SME 12A »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register