Sound News Web - Discovery Of Sound

MARK LEVINSON KOMBINATORAC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mark Levinson No. 5101

rsz marklevinson5101

Streaming SACD player and DAC

Neki ljubitelji glazbe i dobrog zvuka streme tome da sve kontroliraju iz jedne kutije. Kako stvari stoje, njihove želje-stremljenja dobivaju opipljiv oblik.

Mark Levinson daje svoj odgovor u obliku SACD playera kombiniranog s integriranim streamerom-DAC-om, sve u luksuznoj izvedbi.

Mark Levinson br.5101 je multičitać raznih formata što uključuje SACD,CD,CD-R,CD-RW, a tu su sve prisutniji zapisi s NAS uređaja, DLNA i UPnP sklopova. Ovo potonje može se povezati žično ili bežično na računalnu internetsku mrežu. Obrada AAC, WMA, FLAC i ostalih datoteka je uključena. Također treba napomenuti da ovaj novajlija može reproducirati audio datoteke s USB flash pogona spojenog na USB poveznicu tip.A. Digitalna povezivost ide preko optičkog S/PDIF i koaksijalnog ulaza, što u konačnici omogućuje korisniku da ML br.5101 koristi kao vanjski DAC, te time unaprijedi svoju digitalnu arhitekturu.

Unutar novog digitalnog kombinatorca se nalazi Precission Link II DAC potpomognut novom generacijom ESS PRO SABER 32-bitnog D/A pretvornika sa zasebnim strujnim krugovima, balansiranim diskretnim pretvaračem struje u napon koji izvorno dolazi iz topologije integriranih pojačala Mark Levinson br.5802.

rsz ml br5101 velika

Transportni sustav je ovješen na čeličnim nosačima s višeslojnim materijalima od PVC-a i butadien gumenih materijala, dok oklop je sazdan od čelika. Kompletno kućište je izrađeno po uobičajenim standardima Mark Levinson tvrtke, prednjom plohom dominira panel debljine od 1 inča s prepoznatljivim tipkama. Cijena za američko tržište iznosi 5500 dolara.

 

Info: https://news.harman.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register