Sound News Web - Discovery Of Sound

Acoustic Energy nova 500 serija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Acoustic Energy nova 500 serija

500 Walnut Web mala

Na upravo završenom Bristol Hi-fi showu tvrtka Acoustic Energy je predstavila svoju novu flagship seriju 500.

 

Za sada se u istoj nalaze 2 modela. Standmount nosi oznaku AE500 dok je floorstader oznake AE509.

500  509 - Final

Za ovu prestižnu seriju razvijene su potpuno nove zvučničke jedinice čije membrane su od ugljičnih vlakana. To samo po sebi je već viđeno no, po našim spoznajama, po prvi puta se ugljična vlakna koriste i za kalotu visokotonca. Znači bas-srednjotonci i visokotonci imaju membrane od istog materijala!

500 Black Web

Objašnjenje zašto se išlo na karbonska vlakna je u dvostruko manjoj masi u odnosu na aluminijske membrane, sličnoj čvrstoći i boljem dampiranju. Konstrukcija kabineta je preuzeta iz Reference serije pod nazivom RSC (Resonance Suppression Compound) i sigurno će doprinjeti vrhunskim soničnim dometima.

509 - Final

500 serija će se proizvoditi u 3 finiša (walnut, piano black i piano white) a predviđena cijena za AE500 je 1000 funti dok je za AE509 2300 funti.

500 Walnut Web

Prve primjerke na hrvatskom i slovenskom tržištu očekujemo početkom maja ove godine.

500 White Web

500 - Final

 http://www.zvucne-novosti.hr/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register