Sound News Web - Discovery Of Sound

Integrirano pojačalo CTA408

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Integrirano pojačalo CTA408

rsz coplandinteg head
Vijesti iz Coplanda
Svojedobno su se Coplandova pojačala mogla dobaviti na našem tržištu, no on je odjednom nestao. To ne znači da je prestao postojati, dapače ta Danska firma i dalje živi i radi punom parom.

rsz coplandinteg prednja

Novitet koji dolazi iz te kompanije je integrirano pojačalo pod oznakom CTA408.
CTA408 nudi MC i MM fono ulaze, monitorski ulaz/izlaz, pojačivačku sekciju za slušalice. Ugrađeni sklop omogućuje lagani - startup, to omogućuje produženje radnog vijeka lampi.
75 wattni CTA408 ima stacionarne pogonske lampe koje podržavaju MOSFET sklopove s pojedinačnim izvorima napajanja, namijenjenim za rad s konstantnom snagom, time se izoliraju fluktuacije stupnja snage od ulazne faze i uklanjanje povratne modulacije prema mreži za napajanje.

rsz copland inside
Unutar ovog pojačala nalazi se pojačalo za slušalice s režimom rada u A klasi, također tu je J-FET phono sekcija koja podržava opcije učitavanja 47 KΩ (MM), te 50,100 i 470 Ohma (MC).
Izlazni transformatori su dizajn tvrtke Copland, dok se napajanje temelji na KT150 lampama(najnovija varijanta 6550 / KT88). Sve lampe KT150 su uparene jedinice. Proizvođač deklarira oko 4,000 sati radnog vijeka za navedene lampe. Masa pojačala iznosi 25kg.

rsz copland cta408 straga
Info: http://copland.dk/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register