Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Josip Hrastić

Josip Hrastić 06 Ožu 2012 17:36 #1086

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Ponukan Audisonovom temom o gospodinu Zvonku i Abijevim i Vejderovim skenovima recenzija pojačala ....evo još jedne face koja je obilježila to doba.
Starijima kao podsjetnik,a mlađima da nešto nauče :)

iz automagazina:

iz časopisa Trend:

PS-na susjednom forumu ima tema od prije neku godinu o istom proizvodu... čak se i gospodin Hrastić osobno uključio u raspravu
Posljednja izmjena: 06 Ožu 2012 17:37 od pepa.
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Josip Hrastić 07 Ožu 2012 03:22 #1091

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Ajme Pepa sad si me vratio u prošlost, Hrastića već dosta dugo nisam vidio. Svojevremeno smo skupa izlagali po sajmovima (on preamp a mi power amp), pa u studentskom centru gdje su se održavale audio tribine, tada je još i B. Božić bio ovdje, nedugo poslije je otišao u Englesku gdje je osnovao Audiofreaks.
Imao sam naravno i Oakley preamp doma i to je prilično dobro radilo - sad to mogu reći za tadašnju konkurenciju (šala mala) :cheer:

Btw: OAKley - HRASTić - nije slučajno :cheer: :cheer:

Odg: Josip Hrastić 07 Ožu 2012 13:15 #1100

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Imene je vratija u nazad 17-ak godina kada sam imao OAKLEY image six, izlaz je bija naravno Sansui BA 2000 sviralo je to jako dobro.

Odg: Josip Hrastić 07 Ožu 2012 20:56 #1107

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Abraxas wrote:
Ajme Pepa sad si me vratio u prošlost, Hrastića već dosta dugo nisam vidio. Svojevremeno smo skupa izlagali po sajmovima (on preamp a mi power amp), pa u studentskom centru gdje su se održavale audio tribine, tada je još i B. Božić bio ovdje, nedugo poslije je otišao u Englesku gdje je osnovao Audiofreaks.
Imao sam naravno i Oakley preamp doma i to je prilično dobro radilo - sad to mogu reći za tadašnju konkurenciju (šala mala) :cheer:

Btw: OAKley - HRASTić - nije slučajno :cheer: :cheer:

Abi,...ja bi ti bio zahvalan kada bi (bez ustezanja i skromnosti) napisao jednu storiju o preduzeću ;)
Naravno,ugrij skener i zaljepi članke iz novina,recenzije,etc,etc...znaš kako to već ide (znam da ih čuvaš u registratoru :cheer: )

Vjerujem da bi i ostali bili zainteresirani

Odg: Josip Hrastić 08 Ožu 2012 03:08 #1111

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
pepa wrote:
Abi,...ja bi ti bio zahvalan kada bi (bez ustezanja i skromnosti) napisao jednu storiju o preduzeću ;)
Naravno,ugrij skener i zaljepi članke iz novina,recenzije,etc,etc...znaš kako to već ide (znam da ih čuvaš u registratoru :cheer: )

Vjerujem da bi i ostali bili zainteresirani

Trenutno mi je sve razbacano po kojekakvim ćoškovima, već sam nebrojeno puta reko da ću konačno srediti tu dokumentaciju, ali nikako da to i napravim :(
U svakom slučaju kad to uspijem organizirati, napisaću nešto na tu temu (možda će nekome čak i biti interesantno) :)
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.250 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register