Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Napokon Mitsubishi sistem

Napokon Mitsubishi sistem 17 Lip 2015 13:47 #10493

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Volim brisa?e i žute lampice
Prije otprilike tri godine postao sam vlasnik svog prvog Mitsubishi HI-FI uređaja. Radilo se o predpojačalu DA-P20, nakon spajanja u sustav i puštanja gramofona u rad preko MM ulaza i iste zvučnice ugodno iznenađenje je ispunilo prostoriju. Počela je ljubav zvana Mitsubishi, kako to ide krenilo je ispitivanje mogučnosti ovog predivnog uređaja s ostatkom uređaja koje posjedujem. Na žalost još nisam probao MC ulaz a to je sljedeče na redu. Nakon što sam zaključio da preamp ostaje u sustavu kupio sam još jedan identičan preamp, želja za izlazom DA-A10 je počela sve više rasti kao i želja da se pridoda tuner iz iste serije. Napokon prije dva dana uspio sam kupiti još jedan ovog puta kompletni set koji se sastoji od DA-P10 (preamp), DA-F10(tuner), DA-A10(amp), DA-M10(VU meters). Set je u iznenađujuče dobrom stanju (bar što sam do sad uspia vidit).
Prva dva preampa DA-P20 su dobili zasluženi kompletni refresh koji bi treba usljedit i na ovaj kompletni set.
Izlazno pojačalo je uz preamp DA-P20 zvijezda događaja, taj uređaj me je oduševio sinoč. Na početku je bilo malo tanko (zamjenivši u sustavu Yamahu M2) dok nakon cca 1 sata rada kada je se ugrijalo započelo da svira i to iznenađujuče dobro.
Trenutno je probano na SF concertino zvučnicima a kad uhvatim vremena spojit ču ga na SF Venere 3.0 da saznam još više o njemu.
Tuner hvata stanice u stereo i bez antene a o njemu nešto više kada ga uspijem stvarno poslušat.
Slike radosti uskoro. :cool:
Administrator je zabranio postanje.

Napokon Mitsubishi sistem 17 Lip 2015 16:35 #10494

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Također bi molia iskusne da mi preporuče vanjsku antenu za tuner.
Antenu bi postavio na krov zgrade jer sam zadnji kat.
Svi savjeti su dobrodošli.

Napokon Mitsubishi sistem 17 Lip 2015 17:26 #10495

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Napokon Mitsubishi sistem 17 Lip 2015 17:36 #10496

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Hoćeš li vrhunsku(imam je ja)pogledaj link.Prodaje je Media audio.Košta ali vrijedi.
www.amazon.com/Magnum-Dynalab-ST-2-FM-Antenna/dp/B003ETW2F0
Alea iacta est !(DES)

Napokon Mitsubishi sistem 22 Lip 2015 16:07 #10509

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Catalyst naravno da me zanima kao i ono najbitnije cijena, moze i na pm.
Pošto sam mora poslom da bježim evo bar koja slika prvih proba.
Nažalost nisam ima vrimena probat DA-P10 preamp i tuner ali uskoro.
Glavno da su oni doma.

IMG_8025.JPG

Napokon Mitsubishi sistem 22 Lip 2015 17:43 #10511

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Jedna slika izlaza u akciji

IMG_8034.JPG

Napokon Mitsubishi sistem 24 Lip 2015 10:55 #10519

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Evo da se vidi stanje kada su došli doma tuner i preamp DA-P10 koji nije još pušten u sustav jer posjedujem dva DA-P20 nedavno kompletno refreshana od strane Apparatusa.
Glavna odlika ampa DA-A10 koju sam uspio primjetiti je stage koji je primjetno bolji definiraniji te bolje određuje poziciju svakog svirača iako je to teško u mom prostoru.

IMG_7999.JPG
Posljednja izmjena: 24 Lip 2015 10:56 od BigGame.

Napokon Mitsubishi sistem 24 Lip 2015 11:04 #10520

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Uz prvi experiment zvučničkim kabelima (jer su na Mitsubishi-u smješni konektori)i promjenama izlaznih ampova jedna slika usporedbe veličine Yamahe M2 s DA-A10.
Na slici se vidi najlošije očuvan dio sustava, hladnjaci izlaza na kojima se vide tragovi od sjedenja drugih uređaja na njemu.
Boja je sastrugana pa prilikom refresha koji če uskoro usljedit treba i to sredit.
Jedno pitanje za iskusne kopače po uređajima da li je moguče eloksirati hladila u boju prednjeg panela (lagano zlatkastu)?

IMG_8001.JPG
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.172 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register