Prije otprilike tri godine postao sam vlasnik svog prvog Mitsubishi HI-FI uređaja. Radilo se o predpojačalu DA-P20, nakon spajanja u sustav i puštanja gramofona u rad preko MM ulaza i iste zvučnice ugodno iznenađenje je ispunilo prostoriju. Počela je ljubav zvana Mitsubishi, kako to ide krenilo je ispitivanje mogučnosti ovog predivnog uređaja s ostatkom uređaja koje posjedujem. Na žalost još nisam probao MC ulaz a to je sljedeče na redu. Nakon što sam zaključio da preamp ostaje u sustavu kupio sam još jedan identičan preamp, želja za izlazom DA-A10 je počela sve više rasti kao i želja da se pridoda tuner iz iste serije. Napokon prije dva dana uspio sam kupiti još jedan ovog puta kompletni set koji se sastoji od DA-P10 (preamp), DA-F10(tuner), DA-A10(amp), DA-M10(VU meters). Set je u iznenađujuče dobrom stanju (bar što sam do sad uspia vidit).
Prva dva preampa DA-P20 su dobili zasluženi kompletni refresh koji bi treba usljedit i na ovaj kompletni set.
Izlazno pojačalo je uz preamp DA-P20 zvijezda događaja, taj uređaj me je oduševio sinoč. Na početku je bilo malo tanko (zamjenivši u sustavu Yamahu M2) dok nakon cca 1 sata rada kada je se ugrijalo započelo da svira i to iznenađujuče dobro.
Trenutno je probano na SF concertino zvučnicima a kad uhvatim vremena spojit ču ga na SF Venere 3.0 da saznam još više o njemu.
Tuner hvata stanice u stereo i bez antene a o njemu nešto više kada ga uspijem stvarno poslušat.
Slike radosti uskoro.