Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: JVC SEA-80

JVC SEA-80 31 Sij 2014 06:55 #7029

Mirita valjda par šteki cigara....
Prilozi:
Pere!
Administrator je zabranio postanje.

JVC SEA-80 31 Sij 2014 07:01 #7030

I još dvi slike...
Prilozi:
Pere!

JVC SEA-80 31 Sij 2014 07:05 #7031

uf...
Prilozi:
Pere!

JVC SEA-80 01 Velj 2014 10:25 #7032

Niko ništa za prokomentirat?
Pere!

JVC SEA-80 01 Velj 2014 17:31 #7033

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Depeche Mode 1 wrote:
Niko ništa za prokomentirat?

A šta da komentiramo? Da li si ga udomio? Ispravan? Ima li kakvih poteškoća u radu, škripe potovi?
Inače sjećam se tog modela, bio je top sprava u svoje vrijeme, slinio sam jedno vrijeme nad slikama tog JVC-a, kako je bio nedostižan, kupio znatno jeftinijeg 7-pojasnog rotela.
Na njuškalu se dugo prodavao, pa ako si ga kupio za tih 500kn, to je dobra cijena.
Inače equilaseri nisu nikad baš bili omiljeni kod audiofila, unosili su svakojake fazne promjene u sound, pa su zapravo bili nužno zlo kod onih čija je akustika prostora bila katastrofalna. Naravno puno ljudi je te spravice upotrebljavalo u sasvim krive svrhe - udomaćeno i krivo nazvano "boja tona", iako su inžinjeri te kontrole dodali ( još u pedesetima) za korekciju modova sobe.
Baš zbog užasnih akustičkih osobina moje sobe za slušanje (nadam se ne za dugo) i ja imam equilaser, samo što je u digitalnoj domeni i skoro je neprimjetan u sistemu, ali svejedno čim se prebacim u adekvatni prostor, ide ća :)

JVC SEA-80 01 Velj 2014 21:02 #7038

Da budem iskren, očekivao sam da će bit to stara kanta, al klizači svi bez krčenja rade, kontakti solidni i diže sound za poludit...pogotovo kod starijih zapisa i rock albuma iz 60 ih....Znam ja da to audiofili ne vole al briga mene, super je i baš moćno izgleda.
Ne volim topli zvuk, nego agresivan i neuravnotežen pa mi se sprava jako dopala...
Pere!

JVC SEA-80 01 Velj 2014 21:05 #7039

Udomljen i svira....
Pere!

JVC SEA-80 01 Velj 2014 21:07 #7040

Samo sam mu sjebao poklopac gornji, stavio na njega svašta i odmah ostavilo traga nogice od tunera.....zub vremena.
Pere!

JVC SEA-80 02 Velj 2014 10:30 #7043

• Alen/Split
  • Alen/Split's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Hvala primljenih 1
Ta mala "nepažnja" košta cca 50 E.
Toliko će pitur uzeti da ga nanovo lakira.
Tija san reć opitura.

JVC SEA-80 02 Velj 2014 14:24 #7045

Ma briga me i da je cila izfrižana...još da i na to mislim. Dok šuška dobro je, a kad ne bude neka ga dica dežvidaju.
Pere!
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.311 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register