Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Sansui E-1/B-1

Sansui E-1/B-1 20 Velj 2014 20:44 #7199

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Jednom prilikom smo spomenuli izlazno pojačalo B-1 koje se pojavilo krajem sedamdesetih kao pokušaj da se Sansui ubaci u profesionalne vode. Očito da od toga nije bilo ništa pa tako nema ni puno slika, a kamoli shema ili slika iznutrica. Bilo je tu i sofisticirano phono pretpojačalo E-1 sa prilagodbama za različite zvučnice, predviđeno industriji gramofonskih ploča za testiranja kvalitete prešanja , a od kojeg ima samo jedna mala sličica. Navodno je bio i P-1 parametarski ekvalizer od kojeg nema ni sličice.

Evo, pojavio se jedan tekst sa testom dotičnog izlaza te je interesantno pročitati ga i vidjeti njihove zaključke. Spominjan je i na Audiokarmi kao mlađi brat BA-F1 izlaznog pojačala. Moguće.

Administrator je zabranio postanje.

Sansui E-1/B-1 20 Velj 2014 20:56 #7200

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
da,to je danas iskočilo na face-u u grupi sansui lovers,baš sam ja to mislio objaviti,isto sam u čudu gledao o čemu se radi,a mislio da sve znam o Sansui-u,i probao sam kopati,da doslovno ništa nema o tome osim ovog.
kako je netko na karmi rekao izgleda ciljano kao profi oprema za ozvučenja,šteta što nema service manuala za te 3 stvarčice.

Sansui E-1/B-1 20 Pro 2015 22:21 #11023

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Pojavile se neke sličice E-1 disc preampa pa možemo vidjeti kako to čudo izgleda iznutra.

Posljednja izmjena: 20 Pro 2015 22:22 od Archie.

Sansui E-1/B-1 21 Pro 2015 00:27 #11024

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
jap vidio sam te fotke na face-u,,,zanimljiv uređaj i puno neuobičajenih stvari za Sansui tog doba,koliko vidim pločice su vitroplast,a nisam 100% siguran,ali čini mi se da su neke pločice dvoslojne i rotacioni preklopnici su drugačiji,waferi su očito na kvalitetnijem materijalu,a vjerojatno su i kontakti kvalitetniji.Šteta što nije to korišteno i u komercijanim linijama,bilo bi zanimljivo da je recimo G ili AU serija tako rađena.
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.333 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register