Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MA8000

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

McIntosh MA8000 300 wattni integrirac

rsz ma8000 angle head

Iako je bilo nekoliko neslužbenih objava po sajmovima, McIntosh je nedavno službeno predstavio novo integrirano pojačalo, najmoćnije dosada.

 

rsz 1ma8000 n

 

McIntosh MA8000 je po deklariranoj snazi svojevrsni monstrum. Snaga od 300 watta po kanalu dostatna je za pokretanje svih kompleksnih zvučničkih konstrukcija. Pojačalo je potpunog balansiranog ustroja s dva seta balansiranih audio ulaza i jednim setom balansiranih audio izlaza. Osim toga tu se nalazi i ugrađeni DAC s pet digitalnih ulaza koji podržavaju 32bit/192kHz rezoluciju,a nije ni na odmet spomenuti da za ljubitelje analognog zvuka postoji MM/MC phono sekcija. Kako vlansici slušalica nebi bili prikraćeni, McIntosh posjeduje i pojačalo za slušalice koje podržava slušalice s rasponom od 20-600 Ohma. Sve u svemu ovo je pravi moderni audiofilski div.

rsz ma8000 iza n

Info: www.mcintoshlabs.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register