Sound News Web - Discovery Of Sound

MC462

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MC462

rsz mc462 angle head
Novo 2-kanalno pojačalo snage
Nema tog ljubitelja dobre glazbe, posebice s analognim štihom kojem srce ne zatitra kada vidi plave analogne vu-metre na pojačalu, još ako se radi o legendarnom McIntoshu onda stvari poprimaju sasvim novu dimenziju.

rsz mc462 top

Legenda američke audio scene je nedavno predstavila novo stereo pojačalo snage – MC462.
Novi model MC462 stereo pojačalo nosi u sebi brojna ažuriranja u odnosu na prethodni model. Najistaknutiji je taj kapacitetni filter koji je povećan za gotovo 50%, što je rezultira s izvanrednih 66% povećanje dinamičkog raspona od 1.8dB do 3.0dB. To omogućuje MC462 da jednostavno radi s velikim zamahom po pitanju dinamike, te bez napora reproducira glazbeni materijal , gotovo bez izobličenja. Izvedba bass sekcije je također poboljšana zbog povećanja kapaciteta filtra. Implementirani ekološki prihvatljiv sustav upravljanja energijom, će isključiti pojačalo nakon određenog vremena kada nije pronađen ulazni signal, novi dodatak je to. Također je obnovljeno/nadograđeno unutarnje ožičenje komponenata.

rsz mc462 back angle
Estetski, MC462 zadržava sva obilježja McIntosh pojačala s nekoliko ključnih modernih poboljšanja. Prednja ploča sada koristi izravno LED pozadinsko osvjetljenje koja poboljšava izgled i točnost boje. Dva Autoformera i jedan transformator za napajanje nalaze se u novim kućištima na vrhu pojedinačno odvojeni s poklopcima koji imaju staklene umetke. Stražnji dio kućišta je dom četiriju patentiranih Monogrammed Heatsinks sklopova koji su povezani s naprednim visoko-izlaznim tranzistorima koji pomažu kod eliminacije kašnjenja kod toplinske ravnoteže.
Na pozadinskom djelu pojačala se nalaze kvalitetni metalni priključci za zvučničke kabele većeg presjeka. Pojačalo nudi opciju bi-ampinga ili tri-ampinga zvučnika, ovisno o željama korisnika. Balansirani i RCA priključci su uključeni.

rsz mc462 straga
Tehničke natuknice:
Tip: Solid state
Broj kanala : 2
Snaga: 450 watta 2/4/8 Ohma
S/N : 122dB
Frekvencijski raspon: +0, -3.0dB 10Hz - 100,000Hz
Masa: 52.3 kg


Info: https://www.mcintoshlabs.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register