Sound News Web - Discovery Of Sound

NOVI PARASOUND

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Parasound HINT 6 Integrirano pojačalo

rsz hint6 silver fronthead
Parasound je predstavio HINT 6, poboljšanu verziju svog popularnog Halo Integrated pojačala.

rsz hint6 silver high angle

Nakon što je uveden izvorni Halo Integrated Amplifier, brzo je postao poznat kao "HINT" u Parasoundovoj zajednici, a taj naziv sada je usvojen u novom modelu. Nevjerojatna kvaliteta zvuka i glazbenost izvornog Halo integriranog (HINT) se unose u HINT 6. Također dodan je nadograđeni USB prijemnik s funkcijom plug&play za Windows i Mac, drugi optički ulaz, povećani dobitak zvuka, bolja razdioba kanala i precizan rad. Kontrola glasnoće HNIT6 zamjenjuje motorizirani potenciometar originalnog modela i klizno-mehaničke kontakte s Burr-Brown elektroničkim upravljanjem kontrole glasnoće analognih otpornika. Proizvođač navodi da taj tehnički otklon nudi jasniju zvučnu pozornicu, povećan dinamički raspon kao i preciznija separacija kanala. Čvrsta aluminijska tipka za glasnoću podržana je na kugličnim ležajevima radi izuzetno glatke rotacije, dok dvodijelni zaslon s mogućnošću paljenja koji se može prigušiti, prikazuje razinu glasnoće u koracima od 0-99.

rsz hint6 black inside
Parasound HINT 6 koristi provjeren ESS Sabre32 Reference DAC za dekodiranje širokog raspona digitalnih glazbenih datoteka putem dva optička, jednog koaksijalnog i novog nadograđenog USB prijemnika; sada s podrškom za plug and play za Windows 10 uz Mac. Asinkroni USB 2.0 ulaz podržava PCM do 384 kHz / 32-bitne, izvorne DSD256 i DoP DSD bitove. Koaksijalni i optički ulazi prihvaćaju PCM do 192 kHz / 24-bit.
Ovaj integrirac koristi moćni Power Curve sklop za pojačanje snage. Snaga od 160 watta po kanalu na 8 Ohma odnosno 240 watta po kanalu pri impedanciji od 4 Ohma temelji se na probranoj Curls Class A/AB topologiji, poznato iz posebnih pojačala snage. Među ostalim poboljšanjima tu su unaprijeđeni op-amp sklopovi kod preamp sklopovlja, te poboljšana separacija L-R kanala kod MM/MC phono ulaza. Cijena i dostupnost novog integrirca uskoro će biti poznata.

rsz hint6 silver back


Info: http://www.parasound.com/ http://www.zvucne-novosti.hr/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register