Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MCD550 CD/SACD player

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

McIntosh MCD550 CD/SACD player

rsz mcd550 lowangle head

McIntosh je nedavno predstavio svoj novi MCD550 CD/SACD reproduktor.

 

rsz xl mcd550 front n

 

MCD550 dolazi s osam-kanalnim 32bit/192kHz PCM/DSD DAC-om koji u svojoj srži funkcionira po principu quad-balansiranim načinom. To znači da DAC koristi svoja četiri kanala po audio kanalu, a sve u svrhu reprodukcije iz svih izvora sa širokim dinamičkim rasponom i izuzetno niskom distorzijom.

Tri digitalna ulaza dolaze u obliku koaksijalnogi, optičkog i asynkronog USB 2.0 koji može prenijeti digitalnu glazbenu pohranu s rezolucijom do 192kHz. Sva tri navedena digitalna priključka podržavaju 16,24bit/192kHz rezoluciju.

MCD550 s koaksijalnim i optičkim priključcima može se spojiti s digitalnim pretpojačalom ili procesorom za HT aplikacije.

Ovaj rasni digitalni reproduktor posjeduje balansirane (XLR) i nebalansirane (RCA) audio izlazne priključke, i to u fiksnoj i varijabilnoj izvedbi.Ova potonja izvedba omogućuje spajanje reproduktora dirktno na pojačalo snage, te kontrolu glasnoće. Zasebni rotacioni gumb koristi se za odabir pjesama.Unutar uređaja se nalazi R-Core transformator koji ima za cilj nesmetan, stabilan rad uređaja. McIntosh MCD 550 prodavat ćes e na tržištu Velike Britanije za 6395 funti.

rsz xl mcd550 back n

D.B.

Info: www.mcintoshlabs.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register