Sound News Web - Discovery Of Sound

Moon 180 MiND streamer and 380D DAC

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Simaudio Moon 180 MiND streamer / 380D DAC


Iako su obojica bili predstavljeni na prošlogodišnjem CES-u, MiND 180 i DAC 380D će se poslije ovogodišnjeg CES-a naći u slobodnoj prodaji.

 

Iako su obojica bili predstavljeni na prošlogodišnjem CES-u, MiND 180 i DAC 380D će se poslije ovogodišnjeg CES-a naći u slobodnoj prodaji

MiND 180(Moon Inteligent Network Device) koštat će 1250 dolara, te će posjedovati osnovne mrežne funkcije i NAS streaming funkcionalnost.

Između ostaloga MiND 180 će moći imati protok do 24/192 kroz WiFi, Ethernet, AES/EBU i TOSLINK priključke. Kontrola uređaja će moći kroz OS Android i i similarne aplikacije.


380D DAC koštat će  maloprodaji 3900 dolara (uz poseban dodatak od 600 dolara za varijabilne analogne izlaze),

Ulazni  priključci su AES / EBU, S / PDIF, optički i USB, svi  mogu prihvatiti do 24/192 podataka, koji se potom obrađuju na 32 bita s ESS SABRE32 Ultra DAC sklopovljem koje funkcionira u tzv. 32-bitnom „Hyperstreamu“.

Cijena i dobavljivost kod domaćeg uvoznika je nepoznata.

Info: www.simaudio.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register