Sound News Web - Discovery Of Sound

Logitech Bluetooth audio adapter

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bežično na Logitech način 

ZAGREB, 8. travnja 2014. — Logitech je danas predstavio Bluetooth Audio Adapter koji će omogućiti da omiljene zvučnike pretvorite u bežični sound sustav na vašim pametnim telefonima ili tablet uređajima. Ovaj kompaktni audio adapter možete putem Bluetootha bežično povezati s do dva uređaja.

 

 “Pametni telefoni su postali učestali uređaji preko kojih se sluša glazba, a od sada zahvaljujući Logitechovom Bluetooth audio adapteru možete streamati glazbu na svojim PC zvučnicima ili kućnim stereo sustavima,” izjavila je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Preko adaptera ćete vrlo jednostavno povezati pametne telefone i tablet uređaje s bilo kojim žičanim zvučnicima i dobiti izvanredno audio iskustvo“

S obzirom na to da adapter ima mogućnost istodobnog povezivanja dva različita uređaja i streamanje zvuka s jednog od ta dva uređaja, s lakoćom ćete uživati u svojoj playlisti koja je pohranjena na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Ako se kojim slučajem uređaji nađu van dosega signala bežičnog prijama, prijenos će se automatski obnoviti.
Adapter se jednostavno povezuje s zvučnicima pomoću analognog RCA ili 3.5 mm kabela za streaming ili kontrolu glazbe, a na taj način možete slušati glazbu i na udaljenosti od 15 metara. Da bi vam osigurali kvalitetnu akustiku, Logitech Bluetooth audio adapter je sinkroniziran na Logitechov audio laboratorij, tako da bez obzira otkuda potječe audio streaming imate sigurnost da ćete konstantno uživati u izvanrednom audio doživljaju.

Cijena i dostupnost
Logitech Bluetooth audio adapter se očekuje u Hrvatskoj u travnju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kuna.

Logitech Info

Logitech je svjetski lider u proizvodima koji nas povezuju sa doživljajem digitalnoga doba. Kao nositelj inovacija u računalnom upravljanju, komunikacijskim i zabavnim platformama, povezivanjem hardwarea i softwarea, Logitech omogućuje ili obogaćuje digitalnu navigaciju, glazbenu i video zabavu, gaming, socijalno umrežavanje, audio i video komunikaciju putem Interneta, video sigurnost i upravljanje uređajima za kućnu zabavu. Tvrtka je osnovana 1981. godine. Logitech International švicarska je javna kompanija trgovana na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima.

Info: www.nulaosam.hr www.logitech.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register