Sound News Web - Discovery Of Sound

Android 5.0 Lollipop za Philips

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Philips televizori ove godine s potpuno integriranim sustavom Aandroid L (5.0 Lollipop) 

Philipsovi pametni televizori postaju još pametniji. Najnovije serije većine PHILIPS televizora sadrže potpuno integrirani najnoviji operativni sustav Android 5.0 (Lollipop).

Android će biti dostupan u nižim serijama i na taj način omogućiti napredno Smart TV iskustvo. Pametni televizori postaju digitalno središte svake dnevne sobe. Android televizori omogućavaju širok pristup sadržajima na zahtjev, koji nadopunjuju tradicionalan izbor TV programa.

Uz veliki izbor zabave PHILIPS Android televizori nude neograničeno povezivanje s drugim uređajima pametne kuće. 90% svih PHILIPS televizora ove godine imati će integrirani operativni sustav Android koji će biti kompatibilan s drugim uređajima u vašem domu. Televizor na taj način dobiva novu ulogu – kao središte pametne kuće.

 PHILIPS televizori sa integriranim najnovijim operativnim sustavom Android 5.0 (Lollipop) donose bolje korisničko iskustvo i lakoću upravljanja. Donosi najbolje od dva svijeta – PHILIPS Smart TV platformu i Google Play Store. Trenutna i brza kontrola sadržaja i aplikacija čini TV vrlo jednostavnim. Nova »Philipsova polica« (Philips Shelf) nam pruža mogućnost personalizacije, možete brzo pronaći programe, usluge i sadržaje koji vas zanimaju. Za još bržu upotrebu PHILIPS Android televizora na daljinskom upravljaču možete koristiti tipku »TopPicks« koja će nas odmah prebaciti na svoj omiljeni sadržaj. Da biste spremili sve aplikacije, igre i preuzeli sadržaj PHILIPS Android televizori će sadržavati od 8GB do 16GB (ovisno o modelu) interne memorije. Za one koji će trebati više omogućeno je jednostavno spajanje vanjskoga diska preko ulaza USB.

Iznimno tanak dizajn novih modela savršeno se uklapa u dizajn minimalističke kuće. Međutim to se ne radi samo zbog savršenog izgleda. Takav dizajn omogućuje da Ambilight dolazi što je više moguće do svog izražaja. Zbog tankih okvira televizora sadržaj sa televizora neprimjetno prelazi na zid i na taj način omogućuje još autentičnije gledanje.

Philipsovi pametni televizori u 2015 godini sa operativnim sustavom Android biti će dostupni na nižim serijama. Dakle sa sustavom Android već je opremljen TV serije 5500 Full HD i 6400 Ultra HD koji su cjenovno pristupačniji. Novi sustav Android 5.0 (Lollipop) će također biti dostupan u seriji 6500 Full HD te 7100 i 7600 Ultra HD koji sada još više impresionira kvalitetom slike.

Prvi modeli Philipsovih Android smart televizora biti će dostupni u svibnju.

Info: www.tpvision.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register