Sound News Web - Discovery Of Sound

PMC twenty Sub

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sub za twenty seriju 

Britanski proizvođač zvučnika -PMC -objavio je da pokreće proizvodnju subwoofera pod oznakom twenty Sub. Taj subwoofer bit će pridodan seriji - twenty - koja je u nepunu godinu dana osvojila mnoštvo nagrada, a i tržišno je dobro pozicionirana. Proizvođač napominje da novi subwoofer je dizajniran da jednako dobro radi u stereo i multikanalom modu, što je za današnje prilike veoma zahtjevan zadatak. 

 

U PMC-u su se odlučili za kombinaciju unikatnog ATL dizajna (Advanced Transmission Line) bas reprodukcije i pojačala koje radi u režimu D-klase s kontrolom preko DSP sklopovlja. Zahvaljujući dugotrajnim istraživanjima po pitanju sobne akustike, novi subwoofer nudi širi spektar mogućnosti pozicioniranja i povezivanja prema zahtjevima slušatelja. Kućište subwoofera je vitko i kompaktno. Ugrađeno 400 watno pojačalo pogonjuje dvije 177 milimetarske dubokotonske jedinice dugog hoda. Široki spektar povezivanja koji uključuje balansiramne analogne i digitalne priključke omogućuje konfiguriranje u 2.1 sustave. Frekventni raspon se kreće od 22Hz pa sve do 200Hz uz impedanciju od 4 Ohma. Masa subwoofera je 23kg.

Info: https://pmc-speakers.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register