Ma OK je Dvv,eto shvatio si o čemu se tu radi i napisao normalan post.Da i ja jesam hladne glave,zato sam Kaleta i pitao na njegov prvi post jel to provokacija i napisao polušaljivi tekst kojeg Kale uopće nije očito pročitao sa razumjevanjem i zapalio se prestrasno,ja još uvijek ne shvačam o čemu on to priča i što je smisao tih silnih njegovih postova,da je imalo pročitao vidio bi da ustvari priča sam sa sobom,jer moje sa njegovim nema blage veze.
Njegovo pitanje je bilo čista provokacija,jer tako postavljeno citiram,"Kako ti to mjeriš snagu?"( a zna da je odgovor isto kao i ti(ja),jer se drugačije ni ne može,odnosno ne radi u amaterskim uvjetima) ne može biti ništa drugo,eto ja sam samo pitao jel provokacija i odgovorio kroz poluzafrkanciju,OK;slažem se da taj dio prvog posta možda nisu svi razumjeli jer sam možda trebao na jednom mjestu staviti smajlića,.OD TOG TRENUTKA DALJE CJELI TOPIC VIŠE NEMA SMISLA
Sve dalje je besmisleno,Kale se ustvari sam sa sobom razgovara,jer to sve nema veze sa temom i činjenicama.
Kale pročitaj o čemu se radi,evo još jednom,budem velikim slovima napisao da primjetiš.
1.-MOJA SLOBODNA PROCJENA-što uopće imaš ulaziti u diskusiju na nečiju slobodnu procjenu,već tu si ušao u besmisao priče
2.-kad si počeo provocirati-naveo sam ti samo pučkoškolsku formulu i lijepo rekao da je zanemareno hrpa faktora,nego da se samo radi o nečem što fizika kaže da je teoretski moguće,znači napisao sam da P=UxU/2xR i naveo približno max.teoretsku iskoristivost pojačala u B klasi.
DOBILI SMO REZULATAT KOJI JE TEORETSKI FIZIKALNO MOGUĆE
3.opet nisi čitao pod ono pod broj 1.a to je slobodna procjena od 50% na nazivnu snagu,pa koliko je 50% na 45.Nije sigurno 110.
Da si čitao dalje onda bi shvatio da sam napisao da jednadzba daje cca.110,ok,bio sam lijen pa sam formulu racunao iz glave bez kalkulatora,je u pravu si,nije 110,nego ispada 100 i opet u čemu je problem,koga briga uopće.I DALJE PRIČAMO O TEORIJI.
isto je tako je moguće da tebi danas u dvorište slete vanzemaljci,zar ne?
bez ikakve potrebe lupaš provokaciju za provokacijom i ovaj zadnji post je isto čista provokacija jer proizvoljno uzimas kontekst malo ovdje malo ondje i spajas nespojivo,ustvari ovaj zadnji post je ono bas iz petnih zila provokacija i znas i sam da nista nisi dokazao,prazna priča.
Zapalio si se bez veze i uopće neznam što želiš dokazati,ovo kaj ti pišeš i dalje nema veze sa vezom,odnosno i još je totalni offtopic,
radiš provokaciju za provokacijom,normalno mudro,jer večina iopće nema pojam o čemu se ovdje radi i imaš svoje sljedbenike,pa su tvoje prvokacije zaista podmukle,ovo je sve tako JAKO žalosno,da nema riječi uopće za to.
i dalje nisi nista dokazao ni sa ovim zadnjim postom,niti si demantirao ni jednu moju tvrdnju,a pitam se kako uopće pobiti SLOBODNU PROCJENU I TEORETSKI MOGUĆE.
Stvarno nije jasno što ti želiš postići.Niti te tko napada niti bilo što drugo,
Prvi si počeo i tvoje pitanje je bilo čista provokacija,kao kaj ti mali očeš,doslovno,bio sam fin i rekao dozvoljavam da si se pogrešno izrazio.
Što,kud dalje,o čemu mi uopće ovdje pričamo,samo pališ ekipu koja nema tehnička znanja,pozivaš doslovno na linč.
Kale smire se,pročitaj još jednom sve ispočetka pa će ti biti jasno o čemu pričamo.
Cjela stvar se vrrti oko toga da si ti u nečem pronašao da je povrijeđen tvoj ego,nema tu ničeg drugog,Ako i dalje nešto nije jasno,prebaci priču na privat,stvarno gnjavimo ljude sa ovim,imaš moj mail,mislim da imas i broj moba,pa ako nešto stvarno misliš da treba razjasniti,slobodno se javi.
smiri strasti,od početka si skočio potpuno bez potrebe i bez ikakvog smisla,vjeruj mi da ne razumijem što je cilj tih tvojih napada na mene.
stvarno mislim da treba više stati sa ovim glupostima,ovo nije ni cilj ni smisao foruma.