Da... vidis, isao sam provjeriti u moju kolekciju slika. Naime Gord ima, ja mislim unikatan AU20000 u svijetu, i to bez pretjerivanja. Uspio sam tada nabaviti od nizozemca (koji tada jos nije imao shop) jednan originalni Sansui upgrade. Naime volume pot u normalnom AU20000 ima dva klizaca (po jedan sa svaki kanal), koji su smjesteni prije zavrsnog stupnja predpojacala, pa kada se stisa volume pot, on nema utjecaj na taj zavrsni stupanj predpojacala, i cuje se njegov lagani shum.
Pa su tome doskocili na taj nacin da su uzeli potenciometar sa po dva para klizaca, i jedan par je bio smjesten kao i ova stari, ali drugi par je smjesten tik ispred ulaza u driverske plocice, na taj nacin kod stisavanja volume pota, stisava se i taj shum od zavrsnog stupnja predpojacala.
To je tako koristeno i u AU9900 i AU11000.
Evo slike
Ponovno napominjem, to nije nikakav DIY uradak, vec to je originalni uradak Sansui razvojnog tima!
A da se vratim na pocetak, u pravu si, i tamo je bio polegnut, no kako taj Flat amp nisam refreshirao jer je isao potpuno drugaciji flat amp, nisam se sjetio...
Evo slike:
Hm, zaista ne znam razlog....