Na redu su plocice sa prednje strane, selektori, ton kontrole i sl...
Prvi na redu je bio selektor zvucnickog izlaza. Iako je ova verzija dobro oklopljena - zasticena, ipak se i tu uvuklo svasta. Na zalost zaboravio sam uslikati pocetno stanje, ali zato evo zavrsno
I ovdje me je najvise satralo ispravljanje zalemljenih savinutih pinova, jer zaista dosta strpljenja i paznje treba posvetiti toj operaciji, jer svaka nepaznja rezultira unistenjem stampe. Posebno me je to satralo kod odlemljivanja potenciometara ton kontrola, jer su ih u tvornici savinuli skroz do stampe, pa je nemoguce pumpicom odstarniti cijeli lem, pa treba jednom rukom grijati lem, a drugom sa obicnom malom kacavidom lagano podignuti pin (ne puno!), pa vakuum pumpicom posisati, pa opet isto, dok se ne ocisti skroz od lema...
A ovo nisam mislio rastavljati, no kao da mi vrag nije da mira, pa kazem idem ga detaljno ocistiti (a time i rastaviti)...
I uslijedilo je izenadjenje....
Dakle radi se o konektoru za slusalice, i tu treba mic po mic otkaciti 6 komada zakacki da bi se odstranio ovaj prozirni dio... i jel vidite?
a jeste coravi

... a jel vidite sada !
Ko zna od kada je ova vata od stapica za usi

Naime nikada, ali bas nikada se ovakvi konektori ne ciste sa stapicem za usi, jer zbog unutarnjih kontaktnih lamica, vata zapne i odvoji se od stapica!
Za takve stvari ja koristim ovakvu cetkicu:
... i evo vate van ...
a ovo je danas popodne ocisceno....
plus normalno onaj selektor zvucnika...