Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Sansui BA-2000

Sansui BA-2000 19 Srp 2014 18:37 #8170

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
analogija wrote:

Zato postoje ljudi kao što su Dorian,Ilimzn, Kale ima ih još sigurno u ljepoj našoj,da im vrate izgubljenu mladost, .
Imamo mi i Abraxasa. Covjek je lijepo opremio lab, a svi se sjecamo kao je fantasticno sredio ampzillu. Ima on jos uradaka, ali nekako on to radi u velikoj tajnosti :)
Administrator je zabranio postanje.

Sansui BA-2000 19 Srp 2014 23:00 #8172

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Kale wrote:
analogija wrote:

Zato postoje ljudi kao što su Dorian,Ilimzn, Kale ima ih još sigurno u ljepoj našoj,da im vrate izgubljenu mladost, .
Imamo mi i Abraxasa. Covjek je lijepo opremio lab, a svi se sjecamo kao je fantasticno sredio ampzillu. Ima on jos uradaka, ali nekako on to radi u velikoj tajnosti :)

Tako je Kale, to su ti kojih ima još ali rade u sjeni, tajnovito :)

Sansui BA-2000 19 Srp 2014 23:05 #8173

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Ovim putem želim obavijestiti sve forumaše da uskoro počnu pratiti štivo na "dyaudio.hr" o refreshu AU 11000 što ga radi Ilmzin.Garantiram vrhunsko štivo u ove litnje dane :thumbup:

Sansui BA-2000 23 Srp 2014 15:55 #8195

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Doriane ajde molim te stavi završne slike kompletnog BA 2000, da guštan :thumbup:

Sansui BA-2000 11 Ruj 2014 21:36 #8541

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
obaveze stisle pa kasnim sa fotkama,evo jos nekoliko koje sam ostao duzan,prednja placa prije montiranja,eloksirana,nova stakla,savrseno kao nova,koliko ce se to na fotkama moci vidjeti.

Sansui BA-2000 12 Ruj 2014 09:01 #8543

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Ovo je za ne povirovat :shok: ,izgleda ka da je sad izašla iz Sansui tvornice. Kad se samo sitin kako je izgledala prije eloksacije.

Sansui BA-2000 12 Ruj 2014 09:04 #8544

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Doriane stavi sliku u kompletu, cijelog BA 2000. Archie ne bi pripozna prednju ploču kako je sređena.

Sansui BA-2000 12 Ruj 2014 14:18 #8545

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Analogija, vidim, vidim ovo je predobro. Doriane, Ilimzn svaka cast, pravi posao. :bravo:

A ovako je izgledao kad sam ga kupovao na ebayu kao neispravnog, nije izgledalo previse lose. Jedino je vlasnik pravio toliko problema oko slanja i bezrazložnog kompliciranja kao da šalje raketu, čak je i skoro odustao od prodaje pa se predomislio. Vrlo loše upakirano.

Kad je stiglo doživio sam potpuni šok od stanja uređaja :grdishok:

Posljednja izmjena: 12 Ruj 2014 14:37 od Archie.

Sansui BA-2000 12 Ruj 2014 15:58 #8547

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Znam da ti je tuga :( pri srcu radi svega šta si se mora prislino riješit.Zahvaljujući tebi :care: ipak sam uspio doć do ovih uređaja. I ja sam doživio šok kad sam ga dobio od tebe,iako si mi posla slike i opisa mi stanje u kakvom se nalazi. Dugo sam razmišlja da li da ga dam na kompletan refreš. Ali kao i što sam znaš teško se dočepati ovih bisera, odluka je pala kad mi je Dorian reka da ga nije nikakav problem sredit. I sad jedva čekam da stigne pa da ga sparim s AU 11 000 :thumbup:

Sansui BA-2000 17 Lis 2014 23:03 #8854

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
evo jos par zaostalih slikica obecanih kolegi Analogiji i kolegi Ilimzinu,koji je najzasluzniji za prednju ploču,eloksiranje,stakla nova i natpisi.
pa da se tema zakljuci

ledica protektora kod vlasnika,neka i on malo šerafi

komad plexy stakla za nosac novih zv.terminala

eto to je kraj,još samo da Analogija stavi fotke sa pofarbanom gornjom stranom....
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Stranica se generirala za: 0.285 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register