Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Canton CA-30

Canton CA-30 01 Lip 2013 17:37 #6247

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
adminv15 wrote:
pepa wrote:
i još mi spomeneš T&A Criterion zvučnike,i kao da listam stare njemačke Stereoplay i Audio časopise :)
AutoBild si zaboravil ;) :) :)

ja sam čit'o samo automotoundsport :)
Administrator je zabranio postanje.

Canton CA-30 01 Lip 2013 17:38 #6248

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
pepa wrote:
adminv15 wrote:
pepa wrote:
i još mi spomeneš T&A Criterion zvučnike,i kao da listam stare njemačke Stereoplay i Audio časopise :)
AutoBild si zaboravil ;) :) :)

ja sam čit'o samo automotoundsport :)
976 - dakle sutra prije podne...
Talk About Sound

Canton CA-30 01 Lip 2013 17:40 #6249

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
a kad bude...baš sam se sinoć nabrusil al ste mi brzo posustali :)

Canton CA-30 03 Lip 2013 04:05 #6311

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
pepa wrote:
evo ekipe na testu u Stereoplay-u 86' godine

Auuu... prvi s lijeva. Magnepan. Tympani četvorka :care:
Dok smo radili ona svoja pojačalca, nosali smo ih okolo naokolo po audiofilskim zagrebačkim stanovima i u jednom od njih naletio sam na ove "paravane". Nikad vidio ni čuo za njih prije, Kaže čovjek da spojim pojačalo na njih, a ja u sebi mislim - kam sam došel, trošim vrijeme na nekakve daske na pantima, 300W po kanalu bu to spalilo dok veliš keks. Zavrti čovjek gramofon, 1812, klasika nad klasikama, prvi taktovi a meni se razjapila vilica. Oči iskočile, jezik do poda. Kae ovo, nemoguće, takav sound ne postoji!!
Da skratim, odmah sam krenuo u akciju, ali avaj, moje tadašnje financijske mogućnosti su bile takve da mi je uspjelo nabaviti samo rabljene magnepan SMG. Iako najmanji početni model, meni su bili najbolji na svijetu. Sad to izgleda malo blesavo ali to je bila sredina osamdesetih i hifa a i podaci su bili malo teže nabavljivi nego danas.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.246 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register