Sound News Web - Discovery Of Sound

TUBE AMP FROM HUNGARY

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Qualiton APX 200 model 2019

rsz QUALITON apx200 head

Snažno lampaško pojačalo s etiketom Made in Hungary, zvuči kao potencijalna šala, ali to šala nije. Naši susjedi se bave elektronikom duže nego što se to zna.

Korijeni ove tvrtke datiraju od kasnih 1940-tih godina. Tvrtka se od svojih početaka bavi elektroakustikom širokog spektra, a to uključuje amplifikaciju, zvučni film, projektiranje studijskih dvorana, sustava za nastavu,ozvučenja za velike manifestacije i šire. Tvrtka je stekla s vremenom epitet najveće elektroakustične kompanije istočnog bloka. Danas ta kompanija također ima širi spektar proizvoda, ali i fine audiofilske uratke. Jedan od njih je moćno lampaško pojačalo Qualiton APX 200 MODEL 2019

rsz apx2019 velika
APX 200 model 2019 je unaprijeđena verzija prošlogodišnjeg razvoja. Tako je dizajnerski tim Audio-Hungary preradio front-end pojačala, stavljen je autobias s pristupom temeljenom na mikroprocesorima. Ugrađeni novi sklopovi nude stabilnu i dobro definiranu razinu struje tijekom rada, potpuno neovisno o prisutnosti signala, čak i u režimu push-pull klase AB2.
Daljnja modifikacija se odnosi na promijenjen set cijevi zbog pravila o električnoj sigurnosti. Zbog navedenog razloga u pojačalu se mogu naći sljedeće cijevi kao tvornički zadane: 4 xKT90EH za izlazni stupanj, 2x6922EH kao upravljačice, te 2x12AX7EH za ulazni stupanj.

Novo-osvježena prednapregnuta i nova oktalna cijevna utičnica omogućuje široku paletu baznih energetskih cijevi kao što su KT88, KT90,KT120,KT150 ili EL34 za korištenje u izlaznom stupnju. Iz korisničke perspektive to znači da pojedinac može kreirati svoj tip zvuka, na temelju odabira izlaznih cijevi. Proizvođač navodi da vlasnici starije iteracije APX200 mogu biti spokojni kada su u pitanju cijevi. Tvornica posjeduje dovoljnu zalihu za sljedeća dva desetljeća. Qualiton APX200 bt će predstavljen na sajmu High-End Munchen 2019.

http://audiohungary.com/rolunk

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register