Sound News Web - Discovery Of Sound

SME 12A

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SME MODEL 12a

Nova ulazna SME gramofonska integracija za ljubitelje vinila koji nisu baš spremni prodati vlastiti dom kako bi namakli financijska sredstva za ostvarenje svojih snova.

rsz sme 12a plavi head                                              

 Britanski specijalist gramofonske mehanike,SME, je predstavio novi model pod imenom 12a.                                            

 

    rsz sme 12a triboje predna               

Britanski specijalist gramofonske mehanike,SME, je predstavio novi model pod imenom 12a.

Model 12a je dizajniran za one ljude koji preferiraju kombinaciju velike pozornice, vrhunske zvučnice i personalizirano iskustvo slušanja.

Proizvođač navodi da je ovo tzv. ulazni model koji koristi najkvalitetnije materijale, vrhunsku izradu kompletne integracije,

SME Model 12a je rađen na bazi Synergya, dolazi s modelom ručke 309 i unutarnjim ožičenjem Crystal Cable kao standardnom opremom.

Gramofon koristi vanjsku elektronsku upravljačku jedinicu koja koristi mikroprocesor visokih performansi, optimiziran za upravljanje motorom. Kontrola brzine provodi se pomoću proporcionalnog plus integralnog (PI)  algoritma.Brzine vrtnja su : 33,3, 45 i 78 okretaja u minuti, s finim podešavanjem koje omogućuje povećanje / smanjenje od +/- 0,01% odabrane brzine.

Elektronički upravljački sklop i jedinica za napajanje smješteni su u vanjski jednodijelni CNC strojno obrađenu kutiju. Ovaj novi dizajn nudi potpunu izolaciju i podršku i savršeno je okruženje za elektroniku. Kontrole za odabir brzine montirane su na prednjoj ploči s LED indikatorima.

rsz sme 12aelectronic kavez

Model 12A dostupan je u tri boje, boje tradicionalnog SME Black, Dark Grey i Dark Blue s kontrastnim detaljima.

 

Info: https://sme.co.uk/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register