Sound News Web - Discovery Of Sound

Shure gasi proizvodnju phono proizvoda

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Shure gasi proizvodnju phono proizvoda

Shure M97 head
Niles IL. / SAD - Više od 90 godina kompanija Shure se obvezala proizvoditi i isporučivati proizvode najviše kvalitete, pouzdanosti i vrijednosti. Ova obveza zahtijeva dosljednost u materijalima, procesima i testiranju, kao i sposobnost reagiranja na promjene u potražnji.

 rsz shurev15 paper
Posljednjih godina izazov je sposobnost održavanja naših zahtjevnih standarda u kategoriji proizvoda Phonograph Cartridge, što rezultira troškovima i isporukama koji nisu u skladu s obećanjem Shure branda.
U svjetlu ovih uvjeta, a nakon temeljitog vrednovanja, donijeli smo tešku odluku o prestanku proizvodnje proizvoda Shure Phono efektivnog ljeta 2018. godine.
S obzirom na naše desetljeće dugu povijest sudjelovanja u kategoriji Phono opreme, prepoznajemo da ova odluka može doći kao razočaranje našim partnerima i krajnjim korisnicima.
Zahvalni smo za podršku i lojalnost iskazanoj za proizvode Shure Phono kroz godine, a ponosni smo na utjecaj tih proizvoda na živote naših kupaca i ugled Shure branda. Vjerujemo da je ponosna ostavština Shure Phono opreme najbolje će služiti izlaženjem iz kategorije, a ne nastavljanjem proizvodnje u sve zahtjevnijim okolnostima.
Shure će i dalje donositi ugledne, visoko kvalitetne proizvode na tržištu i veselimo se ispunjenju i nadilazeći očekivanja kupaca na našoj sadašnjoj i budućoj ponudi. Kako se Shure proširuje na nova tržišta i kategorije proizvoda za audiofile, naša trajna predanost vrhunskim performansama i tehnološkim inovacijama ostaje u našoj jezgri.
http://www.shure.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register