Sound News Web - Discovery Of Sound

Parasound JC3 Jr Reference phono stage

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Parasound JC3 Jr Reference phono stage

slide-jc3jr mala

Kompanija Parasound predstavila je umanjenu verziju svojega referentnog phono pretpojačala JC3+ nazvanog JC3 Jr.

Mada se radi o umanjenoj verziji radi se o vrlo ozbiljnom uređaju namjenjenom najambicioznijim vlasnicima gramofona. Dizajn i ovaj puta potpisuje legendarni John Curl zaslužan za JC3+ i za još mnoge druge Parasound uređaje. Pogled u unutrašnjost govori da se radi o vrlo ambicioznoj topologiji vrlo pametno razmještenoj u velikoj kutiji da bi se smanjile inteferencije i šum.

jc3jr black interior

 

Omogućen je naravno prihvat MM i MC zvučnica i dok je ulazna impedancija za MM standardnih 47 kOhma za MC zvučnice je varijabilna u rasponu od 50 do 550 Ohma. Koliko to znači za vlasnike MC zvučnica ne treba posebno napominjati. Frekvencijski raspon je 20 Hz - 20 kHz +- 0,2 dB a izlazna impedancija veća od 100 Ohma.

jc3jr black angle

 

Osim ulaznom impedancijom možete se poigrati i s količinom gaina te birati između izlaznih konektora RCA ili XLR tipa. Tko ima ploče snimljene u mono tehnici ima prekidač i za to.

jc3jr black back

 

jc3jr silver front

Prva preslušavanja govore da se radi o vrhunskom uređaju s odličnim uporabnim komforom i vrlo niskom razinom šuma. Za sve dodatne informacije i demonstraciju javite se distributeru za Republiku Hrvatsku tvrtki Zvučne Novosti d.o.o. iz Zagreba. Cijena je 15.750 kn 

info: http://www.zvucne-novosti.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register