Sound News Web - Discovery Of Sound

Ortofon MC Windfeld Ti gramofonska zvučnica

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Ortofon MC Windfeld Ti gramofonska zvučnica

 rsz ortofon pwti
Usprkos rastućoj produkciji kvalitetnih digitalnih audio naprava, analogne komponente i dalje uživaju određeni proizvodni procvat.

 

rsz mcwindfeldti reklam

Danski Ortofon je sinonim za beskompromisne gramofonske komponente. Jedna od takvih je nova iteracija MC zvučnice po imenom MC Winfeld Ti.

rsz mcpwti bocna
MC Windfeld Ti sa zavojnicom posjeduje jezgru od titana i najfiniji dijamant na svijetu. Prva iteracija MC Windfeld je nastala prije desetak godina, od tog vremena se štošta tehnološki promijenilo, pa je gramofonska zvučnica dobila nove metode unaprjeđenja.
MC zvučnica je dobila ime po Per Windfeldu koji 30-tak godina radi u Ortofonu kao glavni inženjer i voditelj razvojnih projekata. Zbog toga na kućištu zvučnice se nalaze slova glavnog inženjera, te slovo koje označava materijal zvučnice. Zvučnica posjeduje iglu s najfinijim dijamantom, tankog laganog profila ali velike kontaktne površine, što u konačnici omogućuje precizno čitanje po brazdama. Nadalje, proizvođač navodi da ova zvučnica je kompatibilna sa širim spektrom gramofonskih ručki (uključivo i modele iz vlastite produkcije TA-210/TA-110).
Niska izlazna impedancija od 7 Ohma i srednji izlazni napon od 0,2 mV čine Ortofon MC Windfeld Ti savršenim partnerom za većinu MC pretpojačala, jednako tako i MC step-up transformatore kao što je od proizvođača preporučeni model ST-80 SE.
Ortofon MC Windfeld Ti košta 3432 eura.

rsz mc pwti rucka
https://www.ortofon.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register