Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MA9000

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

McIntosh MA9000

 rsz xl ma9000 low head
MA9000, najsnažnijei McIntosh integrirano pojačalo ikada
Poznata je stvar da američka integrirana pojačala izazivaju veliku pažnju. No, da izazivaju takvu pažnju koja može u jednom trenutku mogu srušiti internetsku stranicu proizvođača, nije poznato. Naime, to se desilo Mcintoshu kada je objavio vijest na svojoj internetskoj stranici o novom stereo integriranom pojačalu pod oznakom MA9000.

 

rsz xl ma9000 front top balanced

Integrirano pojačalo MA9000 dolazi kao unikatni skup premium elektronskih komponenti, nove generacije digitalnih modula, besprijekornim transformatorima, a tu je snaga od 300 watta dostatna za pogon svih relevantnih zvučničkih konstrukcija.
MA9000 ima ugrađeni 32-bitni DAC i DAC1 digitalni audio modul s USB konekcijom koji može podržati DSD256 i DSD 384kHz datoteke. Modul se može mijenjati prema potrebi. DA1 koristi snažan 8-kanalni, 32-bitni Digital-to-Analog Converter (DAC) koji se koristi u Quad Balanced modu. Visoka razlučivost DSD256 i DXD 384kHz podržana putem USB ulaza dok će koaksijalni i optički ulazi dekodirati glazbu do rezolucije 24-bit / 192kHz. Svi ulazi se mogu preimenovati prema željama korisnika. Na MA9000 ima dovoljno ulaza i izlaza , 10 analognih priključaka se sastoji od dva balansirana i šest nebalansiranih ulaznih priključaka, plus jedan MC fono i jedna MM fono priključak. Oba fono priključka imaju mogućnost zasebnih podešenja za finu reprodukciju vinilnog zapisa.

rsz xl ma9000 straznjaploha
U MA9000 su korišteni novi, snažniji upravljački mikroprocesori za poboljšanje cjelokupnog rada sustava. Neki od najnovijih komponenata audio komponenata također su korišteni kako bi MA9000 omogućio najbolji mogući zvuk.Tako, MA9000 ima dovoljno snage da pravilno pogoni sve zvučnike, a McIntosh Autoformer jamči da će zvučnici uvijek primiti punu snagu (300 watta) bez obzira da li imaju impedanciju od 8, 4 ili 2 Ohma.

rsz xl ma9000 kut straznjastrana
MA9000 sadrži nove McIntosh Monogrammed Heatsinks ™ (rashladni sustav) koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala s izvrsnim svojstvima toplinske vodljivosti. Tako su učinkoviti u rasipanju topline , da nose McIntosh "Mc" logotip. Oni također imaju veću kvalitetu zahvaljujući novom proizvodnom procesu. Povezani su s naprednim visokotlačnim izlaznim tranzistorima koji eliminiraju toplinski ravnotežni vremenski razmak (ili vrijeme zagrijavanja), što znači da će prva zvučna bilješka zvučati jednako dobro kao one koje se reproduciraju kasnije u sesiji slušanja. No to nije sve. Ovaj moćni integrirac posjeduje odvojeno pojačalo za slušalice. Pojačalo za slušalice s visokim pogonom s Headphone Crossfeed Director (HXD®) koji može donijeti dodatnu dimenziju slušanju slušalica., te time zadovoljiti zahtjevne korisnike. Konektori na stražnjoj strani su izrađeni u kombinaciji od mjeda i zlata, a u svrhu boljeg protoka signala.

rsz ma9000 back strana
Kompletno pojačalo je smješteno u klasičnu McIntosh estetiku s prepoznatljivim plavim VU-metrima, višeslojno obojenom crnom staklenom plohom, osvijetljenim logotipom, te bočnim masivnim ručkama.
Cijena novog integrirca iznosi 10.000 američkih dolara.

rsz xl ma9000 angle leftvisok
Tehničke natuknice:
Tip: Stereo integrirano pojačalo
Snaga (watt): 300
Impedancija: 2/4/8
Frekventni raspon: 10Hz – 100kHz
Osjetljivost MC: 0. 30mV
Osjetljivost MM: 3.0mV
Signal/šum: 114dB
Damping faktor: >40
Dimenzije: 44.5cmx 24 cmx 55.88cm (ŠxVxD)
Masa: 45 kg


Info: http://www.mcintoshlabs.com

 

Više u ovoj kategoriji: « VPI CLIFFWOOD BOULDER 1160 »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register