Sound News Web - Discovery Of Sound

Wharfedale Diamond 200

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Wharfedale Diamond serija 200 

Nova Diamond 200 serija je nasljedila seriju 100, a sastoji se od dvije izvedbe zvučnika za smještaj na stalak, tri samostojeća zvučnika i centralnog zvučnika za aplikacije kućnog kina.

 

Najzanimljiviji model u novoj seriji je Diamond 220, direktna zamjena za Diamond 121, monitorski zvučnik za smještaj na policu. Kućište modela 220 sazdano je od sendviča MDF-a i vinilne folije, što rezultira pojačanom kompaktnošću. U novom modelu je primjenjena sasvim nova skretnica, dorađena je bass jedinica za više zvučnih detalja i bolju glazbenu komunikaciju.
Ostatak serije sačinjavaju : Diamond 210 mini monitor, Diamond 230/240/250 samostoječi zvučnici i Diamond 220c centralni zvučnik.

D.B.

Info: www.wharfedale.co.uk

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register