Sound News Web - Discovery Of Sound

Hegel H160

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Hegel Music System's H160 

Norveška tvrtka koja svojim inovativnim solucijama svaki dan dobiva sve više novih pobornika, predstavlja najnovije integrirano pojačalo s DLNA i Apple Airplay mogućnostima. Hegel H160 je stereo integrirano pojačalo koje po navodima proizvođača zamjenjuje dosadašnji model H200.

 

Tehnički koncept ne razlikuje se od onga što koristi model H300, ali zato H160 posjeduje novu generaciju digitalnih sklopova, te implementirano pojačalo za slušalice. Novo pojačalo posjeduje mogućnost reprodukcije 24bit/192 kHz audio datoteka preko DLNA povezivosti. U neku ruku to je pomicanje granica po pitanju performansi. Također značajan faktor je napajački sklop i izalzna snaga od 150 watta pri impedanciji od 8 Ohma. U izlaznom stupnju su implementirani ultra-brzi tranzistori, a pretpojačalo koristi unaprijeđeno sklopovlje koje omogućuje puno manja izobličenja, te glatku i detaljnju reprodukciju zvuka. Funkcionalnost ovog uređaja je na visokoj razini, tu se nalazi priključak za slušalice, balansirani XLR ulazni priključci, analogni RCA priključci za spajanje unutar sustava kučnog kina, USB i mrežna konekcija koja služi između ostaloga i za reprodukcije zvučnog zapisa.

D.B.

Info: www.hd-multimedia.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register