Sound News Web - Discovery Of Sound

PARASOUND HALO JC 3+

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PARASOUND HALO JC 3+ phono pretpojačalo

rsz jc3 inside vertical head

San Francisco, - PARASOUND, vodeći proizvođač high-end audio elektronike, predstavio je poboljšanu verziju svog Halo JC 3. fono predpojačala.

Novi model Halo JC 3 +  uključuje neovisno podešavanje opterećenja za Moving Coil zvučnice, kao i poboljšanja u obliku dizajuna dual-mono phono modula pločica, a povećana je sposobnost napajanja. HALO JC 3 + dolazi iz dizajna legendarnog Vendetta phono pretpojačala, konstruktora Johna Curla.

rsz parasound jc3plus n

U fazi projektiranja JC 3,gdin. Curl je odbio namještanje opterećenja, jer, u usporedbi sa fiksnim otpornicima, potenciometri općenito imaju veći suštinsku vlastiti šum, što je anatema za stvaranje ultra-niskog šuma fono stupnja. Kod Johna Curla je prevladalo uvjerenje da JC 3 dizajniran u određenim limitima, ograničenja kod prebacivanja izbora ulaznih impedancija. Ta odluka je u jednom trenutku razočarala ljubitelje vinila i audio kritičare koji smatraju da fino podešavanje ulaznog opterećenja je bitno za određen tip zvučnica, ali i za performanse u cjelini.

John Curl i dizajner pločica Carl Thompson na kraju su pristali na uključivanje promjenjive prilagodbe otpora tereta , ali s određenim ogradama za potenciometre: 1-Oni moraju biti u skladu s strogim zahtjevima performansi. 2- Oni moraju biti proizvedeni od strane tvrtke VISHAY, visoko-rangiranog proizvođača s najmanjim šumom kod elektroničkih dijelova. U vrijeme nastajanja prve iteracije VISHAY nije mogao ponuditi potenciometar za ovako specifične zahtjeve. Međutim, oni su prepozanli priliku i na kraju pristali da se razvije za proizvodnju u malim količinama za PARASOUND. Rezultat tog razvoja je PARASOUND HALO JC 3 + .

Naravno, JC 3 + ima neovisne mogućnosti promjenjivog MC opterećenja uz fino podešavanje za svaki kanal 50-550 ohma, pomoću ovog posebnog nisko-šumnog dual-band potenciometra. Između ostaloga unutar uređaja se nalazi posebno dizjanirana ploča phono modula za dodatnu optimizaciju svakog parametra performansi. Sklopovi phono modula su 24 karatno pozlaćeni. Omjer signal/šum kod MC-a je poboljšan od 75dB do 87dB, a dobitak kod MM-a je neznatno povećan s 47dB do 48 dB, dok dobitak kod MC-a je nešto malo smanjen kako tzv. extra-high output MC zvučnice ne bi izazvale preopterećenje kod ulaza u linijskoj fazi pretpojačanja. Također u novoj iteraciji je i napajanje unaprijeđeno s novim i boljim filter kondenzatorima (47 posto veći low-ESD), a tu je i novi R-core transformator. PARASOUND HALO JC3 + dostupan  je po cijeni od 2850 dolara.

D.B.

Info: www.parasound.com 

Više u ovoj kategoriji: « M2Tech Young DAC Quad 9AS »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register