Sound News Web - Discovery Of Sound

PARASOUND HALO P5

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PARASOUND HALO P5

rsz parasound halop5 head

SAN FRANCISCO (kolovoz 2013) - PARASOUND je oglasio da u svom proizvodnom programu ima novo 2.1 pretpojačalo spremno za tržište.

 Model HALO P5 koji zamjenuje popularni i dugovječni model HALO P3 u sebi sdrži neke novitete - DAC s koaksijalnim, optičkim(192kHz) i USB(96kHz) ulaznim priključcima, subwoofer izlazni priključak, modul za  MM ili MC phono (podesivi parametri) kao i set priključaka za integraciju pretpojačala u home theater sustave, te motorizirani pot za regulaciju glasnoće.

"Za proteklih 10 godina, Halo 3 P je bio glavno uporište za naš proizvodni program HALO linije kao jedna posebna vrijednos koju su znali cijeniti audiofili, rekao je Richard Schram, osnivač i predsjednik PARASOUND. "Međutim, nove tehnologije promijenile su načine razmišljanja kod audiofila koji žele uživati u glazbi. Dakle, dodatak u obliku kvalitetnog DAC-a bio očiti izbor za P 5. Također je došlo do oživljavanja po pitanju gramofona, pa smo nadogradili s modulom MM stage-a. Dok P 3 ima izvanredan dvokanalni zvuk, mnogi audiofili i danas imaju 2.1-kanalni zvučnički sustav s robusnim subwooferima, pa P5 zapravo stvara Subkanalni izlaz za 2,1 konfiguraciju slušanja glazbe, osim toga P5. olakšava integraciju audiofilskih  stereo sustava s sustavima kućnog kina, tu je balansirani XLR izlaz za subwoofer s opcijom promjene niskih frekvencija kao i korekcije viskoih frekvencija kod skretnica, to čini HALO P5 jedinstveno sposobnim u tim konfiguracijama.

Halo P 5 ima 5 linijskih RCA ulaza, jedan balansirani XLR ulaz, jedan par stereo balansiranih XLR izlaza i XLR izlaz za subwoofer. Na prednjoj ploči se nalazi 3.5mm priključak za spajanje prenosnih playera ili smartphone naprava. Tu je pomoćni ulaz s dodatnih 12-db pojačanja za nadoknađivanje slabog učinka kod prijenosnih uređaja. Ugrađeni potenciometar je premium Alps s motoriziranom funkcijom.

rsz parasoundhalop5 black n

 

Osim nadogradnje na analognim audio sklopovima, P 5 ima 0,5 watta potrošnje energije kako bi udovoljio novim zahtjevima ekološke potrošnje - Energy Star. Također treba napomenuti da pretpojačalo posjeduje 12-VDC strujnu sklopku i IR veze i loop- out za olakšavanje komunikacije sa sučeljem sofisticiranih AV sustava.

 

PARASOUND Halo P 5 predpojačalo će biti ponuđeno u obje varijante- crnoj i tradicionalnoj srebrnoj boji. Cijena za američko tržište će biti 950 dolara.

 

PARASOUND: 

 

Osnovana 1981, PARASOUND Products, Inc, je tvrtka u privatnom vlasništvu smještena u San Franciscu. Tvrtka se specijalizirala za izradu pristupačnih high-end audio, sustava kućnih kina i instalacijske opreme za zahtjevnije korisnike. Parasound proizvodi se prodaju kod odabranih audio/video trgovaca i montera-specijalista instalacijskih sustava.

 

Info: www.parasound.com

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register