Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Sansui AU 20000

Odg: Sansui AU 20000 03 Ožu 2012 00:22 #989

Kale wrote:
A ovdi ima jos interesantnih detalja... naime kako zivot nije mazio ovo pojacalo, razni serviseri su se izivljavali na driverskim plocicama, i one su izgledale jadno. I onda je bilo za odluciti; ili zakrpati to jadno stanje, ili raditi nove plocice. I odluka je pala - nove plocice!
No to nije bilo bas jednostavno, scannirao sam staru plocicu, i onda u corelu je doradivao, tako da sam dobio ovo:

I onda tek izrada... kako sam htio da to ispadne sto blize originalu, dao sam to uraditi strucnoj firmi, i normalno cijena za 1 plocicu je istakao i za 10, pa sam uzeo 10, neka se nadje :)

I evo rezultata:

Lijeva je nova, desna je stara

A evo sa donje strane...

Odlično je ispala pločica. Da li firma gleda veličinu i iskoristivost 1 plota pa je i cijena ista za 1 i za 10 pločica?
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Sansui AU 20000 03 Ožu 2012 03:11 #991

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
analogija wrote:
U svakom slučaju iskrene čestitke za nabavku ovakvog kapitalca. Kada ga Kale sredi opiši nam dojmove.

Hvala druže analogni, dojmovi će svakako da budu izneseni iako je to već lijepo opisao Mr B. na jednom prastarom forumu :)

Odg: Sansui AU 20000 03 Ožu 2012 03:19 #992

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
pepa wrote:

Abraxas wrote:
Uskoro (valjda) će stići i onaj "specijalni" model zvučnika pa kad skupa zasviraju... :kiss: :kiss:
Koji??

Ovi:

AR90.jpg

Odg: Sansui AU 20000 03 Ožu 2012 12:02 #1009

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
AR 90 s AU 20000 . Joj šta je ovaj život ljep i ispunjen lipim stvarima. Kad dođem u 6 misec volija bi da čujem tu kombinaciju.Plizzzzz.......Abraxas

Odg: Sansui AU 20000 04 Ožu 2012 02:11 #1027

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
analogija wrote:
AR 90 s AU 20000 . Joj šta je ovaj život ljep i ispunjen lipim stvarima. Kad dođem u 6 misec volija bi da čujem tu kombinaciju.Plizzzzz.......Abraxas

Šesti misec ti je takoreći sutra pa baš ne vjerujem da će sve biti sređeno do tada, ali ako bude - slobodno navrati :blush:

Odg: Sansui AU 20000 04 Ožu 2012 17:17 #1035

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Abraxas wrote:
analogija wrote:

Šesti misec ti je takoreći sutra pa baš ne vjerujem da će sve biti sređeno do tada, ali ako bude - slobodno navrati :blush:

Sredit će njega Kale do lita, jer je odlučija ovo lito da se kupa :)

Odg: Sansui AU 20000 05 Ožu 2012 18:59 #1056

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Abraxas wrote:
Ovi:

AR90.jpg

Abi...ma gdje si to iskopao?? :woohoo:
Nisam ih nikada vidio (uživo),niti čuo,ali sam pročitao puno hvalospjeva

Odg: Sansui AU 20000 05 Ožu 2012 20:35 #1058

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
Uh,to se i ja pitam,jedno vrijeme sam to tražio,ali uzalaud,uključujući i mlađeg brata AR-91,,istina često se nađe na ebay-u,pokoji primjerak,ali nemam ideju za to transportirati,seka bi me ubila da joj to pošaljem za vozit,.. :evil:

Odg: Sansui AU 20000 06 Ožu 2012 03:23 #1063

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Još nisu stigli, a to je jedna specijalna "storija" pa da sad ne ureknem :silly:
Čuo sam ih kad je Beogradski kontaktor izlagao na velesajmu negdje sredinom osamdesetih i sjećam se samo da sam proveo cijeli dan pored štanda, a kad se trebalo odvojiti - tuga i jad :)

Odg: Sansui AU 20000 06 Ožu 2012 16:35 #1084

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Abraxas wrote:
Još nisu stigli, a to je jedna specijalna "storija" pa da sad ne ureknem :silly:

Onda nebumo coprali...a kada dođu, molim cijeli podnesak :)
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.294 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register