I na kraju, evo ga....
... gotovo....
Sto na kraju kazati.... ovaj treci AUX1 kojeg sam radio me je zaista iscrpio. Iako sam inace navikao na zamke vintage komponenti koje je izazvala sama starost uredjaja, ali i popravci svakojakih servisera tokom 3 i po desetljeca, ipak je ovaj primjerak imao i specificnih stvari koje su me punukale da se dobro pomucim da ih rijesim. Nisam ih sve navodio, vec samo najznacajnije (npr. na jednom MC Phono predpojacalu bio je otisao jedan JFET, i za naci njega, trebalo ih je sve povaditi i testirati... itd...)
No moram priznati, da na kraju mi uvijek osmjeh na licu izvuce zvuk koji dopre preko ovog pojacala

Testirao sam ga sa mojim Sansui CD Playerom CD Alpha 907, i preko Wharfedale Laser 150 zvucnika (koji su impedancijski vrlo zeznuti, ali i to je jedan test za pojacalo), i zvuk je tako dobar da sam jucer gustao cijelo popodne.
Dodise, ima tu zamjerki na donekle zrnato visokotonsko podrucje, ali ce se ono smiriti vremenom kada se finalno formiraju elektroliti, no bas je cvrsto definiran.
Nisam sve detalje slikavao tokom rada na ovom pojacalu, jer me i moj foto aparat nesto zezao, pa ovdje ima i slika slikanih mojim mobitelom, zbog istog razloga nema ni "milenijske" fotografije sa svim promjenjenim dijelovima (a vjerujte mi, ima ih brdo), no i ovo prikazano nadam se dovoljno zanimljivim.
Stojte mi dobro!