Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: AU-X1 - III puta jovo-nanovo

AU-X1 - III puta jovo-nanovo 27 Svi 2013 20:19 #5936

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
I na kraju, evo ga....

... gotovo....

Sto na kraju kazati.... ovaj treci AUX1 kojeg sam radio me je zaista iscrpio. Iako sam inace navikao na zamke vintage komponenti koje je izazvala sama starost uredjaja, ali i popravci svakojakih servisera tokom 3 i po desetljeca, ipak je ovaj primjerak imao i specificnih stvari koje su me punukale da se dobro pomucim da ih rijesim. Nisam ih sve navodio, vec samo najznacajnije (npr. na jednom MC Phono predpojacalu bio je otisao jedan JFET, i za naci njega, trebalo ih je sve povaditi i testirati... itd...)
No moram priznati, da na kraju mi uvijek osmjeh na licu izvuce zvuk koji dopre preko ovog pojacala :da:
Testirao sam ga sa mojim Sansui CD Playerom CD Alpha 907, i preko Wharfedale Laser 150 zvucnika (koji su impedancijski vrlo zeznuti, ali i to je jedan test za pojacalo), i zvuk je tako dobar da sam jucer gustao cijelo popodne.
Dodise, ima tu zamjerki na donekle zrnato visokotonsko podrucje, ali ce se ono smiriti vremenom kada se finalno formiraju elektroliti, no bas je cvrsto definiran.

Nisam sve detalje slikavao tokom rada na ovom pojacalu, jer me i moj foto aparat nesto zezao, pa ovdje ima i slika slikanih mojim mobitelom, zbog istog razloga nema ni "milenijske" fotografije sa svim promjenjenim dijelovima (a vjerujte mi, ima ih brdo), no i ovo prikazano nadam se dovoljno zanimljivim.

Stojte mi dobro!
Posljednja izmjena: 27 Svi 2013 20:21 od Kale.
Administrator je zabranio postanje.
The following user(s) said Thank You: skarigo

AU-X1 - III puta jovo-nanovo 27 Svi 2013 23:45 #5940

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Čestitke za ovaj rad :bravo:

AU-X1 - III puta jovo-nanovo 31 Svi 2013 11:40 #6086

• skarigo
  • skarigo's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Sve ćestitke, još jedan vrhunski uradak !
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.136 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register