Ajmo dalje... ostao sam duzan prikazati zavrsetak ovog zahtjevnog posla...
I evo kako na kraju sada izgleda MC predpojacalo:
Sada je red da se srede MM phono predpojacalo, no prvo, vidite ovo:
nevjerojatno ali istinito, nakon montaze u tvornici ovog TO220 tranzistora na MC predpojacalu, nije otkinut visak od baze i emitera, i lijepo se vidi da su savinuti, dakle sigurno su dodirivale metalnu subsasiju, i samo slucajnost (boja na metalu subsasije mozda) je sprijecila kratki spoj

!
I ovdje je vidljivo pregrijavanje, naime dosta je izbljedila crna eloksacija hladnjaka
Evo ga i ona sredjena
ovako je izgledala strana vodova nakon sto je svaki lem nanovo prelemljen... mozda vidite oznake crvenim flomasterom, to sam oznacio lemna mjesta styroflex kondenzatora koji su dosta temperaturno osjetljivi, pa sam njih prelemio kasnije sa lemom nize temperature taljenja.
Na ovim plocicama sam koristio Panasonic FC i FM elektrolite jer je ogranicavajuci faktor prostor, naime kako plocice gledaju jedna prema drugoj (kada su instalirane u pojacalo), 1000uF elektroliti ne smiju biti previsoki (a Elna Silmic II ili Nichicone KZ jesu), stoga je izbor pao na Panasonic FM i FC.
Ovi narancasti su Nippon Chemiconi koji su za rad u temperaturno nepovoljnim uvjetima...