Iako je bilo svakojakih zamki tokom rada na ovom pojacalu, ipak da bi bilo napetije, prvo paljenje uredjaja nije pokazalo rad samog pojacala kako sam ocekivao

Dobro... dobro... bijeli dim je ostao unutar pojacala, ali B par zvucnickih izlaza nije radio, a i A par je ponekad ukljucivao zastitu ?!?!
I nije bilo druge nego ponovno rastaviti zadnji kraj pojacal, i pregledati plocu za zvucnicke konektore. Odmah cu napomenuti, pojacalo je doslo sa onim meni tako mrskim navodno pozlacenim fancy konektorima. I... evo slike:
... i evo jos...
... pa jos....
... i jos....
... ako mislite da je tu kraj, e pa nije....
... i ajde, necu vise, jos samo ova...
... i jos samo ova...
Ako me ista raspi*di, to je ovako nesto

ne mogu vjerovati, sto je u glavi ovog, nazovimo mestra, bilo kada je isao ovako kasapiti plocu... nije mi se dalo editirati slike, pa stavljati strelice, ali taj "mesar" je cak uspio i polomiti nogicu od releja, gdje je jedan kontakt od namotaja, pa je krpio lemeci sa licnom

I sad, jel tribalo ovo sve raditi, samo da bi se stavili pozlaceni konektori, koji su tako nekvalitetni, da je mestar isao ih pritegnuti, i tri komada su popucala (od tuda one zicice na prvoj slici), originalni Sansui konektori ko fol shit, a ovi su odlicni....
Uf, ljudi moji, cijenite ove uredjaje onakvima kakvi su, ostavite se siljaka, pozlacenih konektora, i "vrhinskih" strujnih kabela!!!