Sound News Web - Discovery Of Sound

ELAC NAVIS

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ELAC Navis zvučnici s pojačalima klase AB

 rsz navis mali head
ELAC je lansirao nove aktivne zvučnike s ugrađenim pojačalima koja rade u režimu AB klase.

 rsz navis unutrasnjost
Navis se isporučuje u varijantama za policu/stalak i samostojeću verziju. Navis modeli Imaju novi, specijalno dizajnirani srednjetonac / visokotonac, koji se sastoji od 4-inčnog aluminijskog srednjetonca i 1-inčnog visokotonca s mekanim kupolama koncentrično postavljenog u sredini. Također tu je i novi 5,25-inčni aluminijski konusni dubokotonac, kod samostojeće varijante tri takve jedinice se nalaze pri dnu same konstrukcije.
Unutar svakog aktivnog zvučnika nalazi se tri-amp sustav, analogno pojačalo za svaku zvučničku jedinicu. Oba zvučnika posjeduju pojačalo od 160 watta za pogon bass jedinice, 100 wattno pojačalo za pogon srednjetonca i 40 wattno pojačalo za pokretanje visokotonca. Od priključaka tu se nalaze XLR i RCA ulazni konektori, posebnim dodavanjem ELAC Discovery Connect kutije dobiva se bežično povezivanje.

rsz elac navisfloorstander black
Info: https://www.elac.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register