Sound News Web - Discovery Of Sound

Mytek Manhattan II DAC

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mytek Manhattan II DAC

Manhattan black general view colorcorrected for white background IMG 0990 for web 30721 mala

Kako vrijeme odmiče tako je potreba za što boljim digitalnim kombiniranim uređajima sve veća. Tvrtka Mytek sa svojim novim modelom Manhattan II DAC-om jednostavno nudi rješenje za sve situacije.

 

 

Mytek Manhattan II DAC kombinira USB tehnologiju, mrežno sklopovlje i fono/linijsko pretpojačalo u jednom kućištu. Digitalna sekcija je sazdana oko čipseta Sabre ES9038 32bita koje može obrađivati signal -PCM 32bit/384kHz, datoteke DSD256 i dxd. Nova iteracija Femto clocka s C777 arhitekturom i Wordclock ulazno/izlaznim sekcijama omogućuje slaganje više jedinica za multikanalne operacije, a to uključuje reprodukciju višekanalnog SACD zapisa i DSD datoteka.

Manhattan black general view colorcorrected for white background IMG 0990 for web 30721

Unutar uređaja odvojena su napajana, posebno za analognu sekciju i posebno za digitalnu sekciju. Manhattan II DAC posjeduje certifikat MQA (Master Quality Authenticated). MQA je tehnološki standard patentiran od strane Meridiana s ciljem da originalna autorska snimka bude isporučena prema slušateljima.

Manhattan DAC front back

Implementirano pojačalo za slušalice ima specifikaciju: 500mA, 6 watta i 0 Ohma izlazne impedancije. Za ljubitelje vinilnog zapisa postoji opcija posebne ugradnje fono kartice prema želji korisnika.Opremljenost uređaj je na visokoj razini. Tako na prednjoj plohi se nalaze dva priključka za slušalice, dok na stražnjoj plohi se nalaze mnogobrojni analogni i digitalni RCA i XLR priključci. Proizvođač navodi da je moguća ugradnja specijalne mrežne kartice koja podržava Apple IOS i Android aplikacije. uređaj dolazi u tri izvedbe: Srebrnoj,Zlatnoj i Crnoj boji. Cijena za američko tržište iznosi 6000 dolara , te 6000 eura za Europsko tržište. Nadoplata za ugradnju fono kartice iznosi 1495 dolara.

Manhattan DACS Black SIlver Gold1

Info: https://mytekdigital.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register