Sound News Web - Discovery Of Sound

Musical Fidelity Encore 225

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Musical Fidelity Encore 225

14440 mala

Novi Britanski All-in-one uređaj

Da su all-in-one uređaji sve popularniji nije neka novost, no da sve više jakih hi-fi kompanija proširuje svoj proizvodni program s takvim napravama, e to je novost.

 

 

 

Britanska kompanija Musical Fidelity se odlučila za kombo-uređaj koji objedinjuje stereo integrirano pojačalo, CD player/ripper i audio streamer.

encoreblack

Encore 225 je izrađen u maniri standardnih Musical Fidelity komponenti, metalno kućište, bočno smješteni rebrasti hladnjaci, rotacioni gumbi na prednjem panelu a između njih se nalazi zaslon u boji. Ispod zaslona je slot za CD, dok sa strane se nalaze osnovne funkcijske tipke kao i USB konekcija. No to nije sve. Ovaj kombo uređaj sadrži čvrsti-disk kapaciteta od 1 TB za pohranu audio datoteka. Ugrađeno stereo pojačalo isporučuje snagu od 225 watta po kanalu, dostatno za pokretanje raznolikih zvučničkih sustava.

encorerear

Opremljenost ovog uređaja je na visokoj razini. Tako se na stražnjoj strani nalaze tri seta analognih ulaznih priključaka, dva digitalna optička/koaksijalna ulazna priključka, tri USB ulazna terminala te mrežni priključak za spajanje na internet. Od izlaznih priključaka tu nalazimo jedan set pre-out priključak, jedan linijski izlazni priključak te po jedan digitalni optički i koaksijalni izlazni konektor. Terminali za prihvat zvučničkih kabela su razdvojeni kako bi se izbjeglo međusobno ispreplitanje s ostalim kabelima. Encore 225 dolazi na tržište tijekom mjeseca svibnja dok cijena nije poznata.

Info: http://www.musicalfidelity.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register