Sound News Web - Discovery Of Sound

COMO AUDIO u Hrvatskoj

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Como Audio u Hrvatskoj

mala

Tvrtka Zvučne Novosti d.o.o. postala je ovlašteni distributor američke tvrtke Como Audio koja se specijalizirala za prijenosne audio uređaje

 

Tvrtka Zvučne novosti' d.o.o. premijerno je predstavila Como Audio na ovogodišnjem TooLoud Fest-u. Iza proizvoda stoji Tom DeVesto, poznatiji kao tvorac, sad već legendarnog Tivoli Audija. Riječ je o prijenosnim audio uređajima koji podržavaju najpopularnije streaming servise Spotify i Deezer (via Bluetooth i Wi-Fi), internet radio, DAB i FM radio, kao i spajanje u multi-room okruženje. Upravljanje se vrši putem Android i iOS aplikacije.

como 1 675

U gami nalazimo 5 uređaja i nekoliko njihovih dodataka. Solo, Duetto, Musica, Amico i Turtable te dodatne zvučnike za Solo (Ambiente) i Amica (Amico).

devestotom24 750xx5184-2916-0-270

Iako retro stila svi uređaji odišu komforom i lako su upravljivi direktno ili preko mobitela za koju treba skinuti Como audio aplikaciju.

3 675

4 675

6 675

8 675

9 675

10 675

Info: Zvučne Novosti d.o.o. http://www.zvucne-novosti.hr/

i kod ovlaštenih partnera

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register