Sound News Web - Discovery Of Sound

Završio Multimedia Hifi Show 2015 Ljubljana

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Završio Multimedia Hifi Show 2015 Ljubljana

slovenija 9 mala

Završio je ovogodišnje izdanje Multimedia Hifi Show 2015. Ljubljana. Što reći? Uobičajena gužva i naizgled mnogo interesa za izložene uređaje.

 slovenija 26

"Parangali su bačeni". reče jedan od hrvatskih distributera pa će post sajamsko vrijeme pokazati ima li kakvog ulova. Poučeni iskustvom zadnjih nekoliko godina ne treba mnogo očekivati. Kako su tržišta Hrvatske i Slovenije u globalnom biznisu mala primječen je trend pregrupiranja snaga tako da slovenski distributeri gledaju na hrvatsku stranu a hrvatski na slovensku. Razlog je tome manjak kupaca na domicilnom tržištu i traženje neke nove sreče i potencijala u susjednoj državi. Jedan od najvećih hrvatskih distributera, tvrtka Sonus Art, otvara podružnicu u Sloveniji i pokazuje ozbiljnu namjeru da svoje elitne brandove (B&W, Classe, Marantz, Denon Heos, Audio tehnica) ponudi na slovenskom tržištu. Kako slovensko tržište generalno pati od manjka ovakvih brandova ovo će biti ugodno osvježenje za sve ljubitelje dobrog zvuka i slike. U tom smislu iznimno su se potrudili i na sajmu predstavili u najboljem mogućem svjetlu. Soba je bila najveća na sajmu, prepuna izloženih zanimljivih uređaja a zvijezda prezentacije su bili B&W 802 D3 pogonjeni Classe amplifikacijom. Zanimljivost novog modela je napuštanje kevlara kod srednjotonske jedinice te implementacija nove membrane od sendvič materijala. kako je kevlar dio imiđa Bowers & Wilkins zvučnika za vjerovati je da se za takvu promjenu nisu lako odlučili. Tvrtki Sonus Art želimo puno uspjeha u ovom novom poslovnom pothvatu. U ostalim sobama je bilo vrlo šareno pa je tako TAD ponovo predstavio svoje ekstremno skupe zvučnike a prezentaciju je vodio neumorni gospodin Frank Van Leuvenhaege čiji su entuzijazam i profesionalnost na najvišem mogućem nivou. Tvrtka HD Multimedia predstavila je kombinaciju Hegel elektronike i ProAc zvučnika. U dvije sobe mogli su se naći Gallus zvučnici slovenskog konstruktora Vojka Ignjiča pogonjeni raznim pojačalima a koji je i organizator sajma. Tvrtka Zvučne Novosti predstavila je zvučnike Acoustic Energy Reference 1 koji su se odlično stopili s YBA elektronikom i malom sobom pa su posjetitelji bili uglavnom prezadovoljni kvalitetom zvuka. Jedna zvijezda je bila na drugom katu hotela a zove se Mark Levinson no.585 integrirano pojačalo koje je pogonili velike Revel zvučnike. Svakako jedna od soba s dojmljivim zvukom. Ima i onih koji se nisu zamarali zvučnom prezentacijom kao recimo Franc Kuzma koji je samo izložio svoje sjajne gramofone i ručke. Ostale sobe zbog prezaposlenosti nisam stigao bolje obići pa vas upućujem na facebook stranicu slovenskog hifi showa gdje možete pročitati komentare gostiju sajma.

Možda vam i slike dočaraju dio atmosfere sajma..

Kokanović Dražen

 

slovenija 1

slovenija 3

slovenija 4

slovenija 5

slovenija 6

slovenija 7

slovenija 8

slovenija 9

slovenija 10

slovenija 11

slovenija 12

slovenija 13

slovenija 14

slovenija 15

slovenija 16

slovenija 17

slovenija 18

slovenija 19

slovenija 20

slovenija 21

slovenija 22

slovenija 23

slovenija 24

slovenija 25

slovenija 27

slovenija 28

 

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register