Sound News Web - Discovery Of Sound

Mcintosh MX160 Procesor

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mcintosh MX160 Procesor

MX160-Front-Top-1 mala

 

Kako se bliži kraj godine tako polako ali sigurno proizvođači postupno predstavlju novitete za iduću godinu. 

 

 

Jedan od važnijih proizvođača je američki Mcintosh. Novitet iz Mcintosha je procesor MX160. Njegov zadatak je da usaglasi rad 4K televizora i izvore zvuka sa surround amplifikacijskim sustavima. Novi MX160 posjeduje  Room Perfect sustav za korekciju sobne akustike, također on objedinjuje sve moguće 3D audio formate uključujući Dolby Atmos i AURO-3D a tu je i podrška za Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio kao i ostali formati iz ostavštine DVD-a i Blu-raya.

MX160-Front-Top-1

 

Vlasnici novih 4K televizora ne moraju strahovati za svoje stare video-zapise. Novi procesor ima mogućnost obrade i pretvorbe u  4K Ultra HD iz 480p/576p/720p/1080p izvora. Opremljenost ovog procesora je na visokoj razini a to uključuje osam HDMI ulaznih priključaka i četiri HDMI izlazna priključka. Audio opremljenost priključcima je također na visokoj razini s balansiranim izlazima za 11.1 sustav poznatiji kao 7.1.4. Za digitalne audio izvore tu se nalaze četiri optička i tri koaksijalna ulaza, jedan USB za prihvat 24bit/192kHz datoteka. Za ljubitelje analognog audio zapisa  tu se nalazi dvostruki set stereo balansiranih ulaznih priključaka i set od  četiri RCA ulazna priključka. Prednja ploča procesora je izrađena u tradicionalnoj maniri s staklenom plohom, brušenim aluminijskim bočnim stranicama i osvjetljenim logotipom. MX160 je kompatibilan sa svim pojačalima i sustavima iz Mcintosh produkcije. Uređaj je ručno izrađen u tvornici u Binghamtonu (NY).

MX160-Back

 

Info:  http://www.mcintoshlabs.com/us/Pages/Home.aspx

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register